GROBARI, NAVALITE! Počela prodaja karata za Olimpijakos
Foto: Saša Pavlić

NA GRKE ZA 800 DINARA

GROBARI, NAVALITE! Počela prodaja karata za Olimpijakos

Fudbal -

Fudbaleri Partizana juče su remijem u Podgorici bez golova eliminisali Budućnost u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i sebi zakazali veliki derbi protiv grčkog Olimpijakosa.

Prvi od dva meča, koji će uspešnijoj ekipi doneti osigurano mesto u Ligi Evrope i nadu za plasman u Ligu šampiona, na programu je 25. jula u Beogradu, a klub iz Humske je danas pustio u prodaju ulaznice za taj meč.

Imajući u vidu veličinu rivala, njegov kvalitet, već pomenutu težinu koju nose duelu protiv najbolje grčke ekipe, ali i činjenicu da je potražnja za ulaznicama već velika, srpski šampion je odlučio da odredi pristupačne cene karata. Prema toj odluci ulaz na južnu tribinu će se plaćati 800 dinara, na bočne sektore istočne i južne tribine 1200 dinara, a centralni delovi ovih sektora koštaju 1500 dinara, dok se za mesto u ložama mora izdvojiti 5.000 dinara.

Za sada, ulaznice se mogu kupiti samo putem interneta, a na blagajnama stadiona u Humskoj će se naći od subote i prodavaće se od 10.00 do 19.00 časova, a ostalim danima sat vremena duže. karte se mogu kupiti isključivo uz neki lični dokument, a jedan osoba može pazariti najviše četiri ulaznice.

kurir.rs / kurir rs

foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ili nas je Vučelić lagao ili...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track