DONALD IZMEĐU VOŠE I KELNA: Nije kliše, svejedno je ko daje golove
Foto: Dado Đilas

HOLANĐANIN NAČEO LALE

DONALD IZMEĐU VOŠE I KELNA: Nije kliše, svejedno je ko daje golove

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je večeras da je presrećan zbog svakog gola koji postigne, ali je istakao da nije važno ko postiže golove, već da crveno-beli pobeđuju.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0 u derbi meču 11. kola Super lige Srbije.

"Teška utakmica je iza nas, u prvom poluvremenu smo izgubili dosta lopti i zato smo morali da pretrčimo mnogo dodatnih kilometara. Ipak, postigli smo dva gola i pobedili tako da ne možemo da budemo nezadovoljni", rekao je Donald, objavljeno je na sajtu kluba.

Golove za crveno-bele postigli su Mičel Donald u 29. i Gelor Kanga u 63. minutu. Nakon tri gola postignuta iz slobodnog udarca, ovog puta Zvezdin vezista upisao se u strelce akcijom iz igre.

"Presrećan sam zbog svakog gola koji postignem. Danas sam video odličnu priliku da ugrozim golmana. Istrčao sam, Boaći je bio smiren, primetio je da dolazim i da sam potpuno slobodan i uputio mi sjajnu asistenciju. Nije mi bilo teško da sprovedem loptu u mrežu. Možda zvuči kao kliše, ali zaista mi nije bitno ko postigne gol, najbitnije je da Zvezda pobeđuje", rekao je Donald.

Izabranike Vladana Milojevića u četvrtak očekuje meč u Ligi Evrope protiv Kelna.

"Oni su fantastična ekipa, imaju dosta iskusnih igrača. Iako nisu otvorili sezonu u najboljem maniru oni su i dalje ekipa iz Bundeslige, a to dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Pripremamo se najbolje što možemo i fokusirani smo samo na svoju igru", rekao je Donald.

(Beta, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Prazne tribine - prednost Partizana !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track