NIKO NEĆE S KOKEZOM: Selektora Srbije nema ni u najavi
Foto: Dragan Kadić

FSS bez plana

NIKO NEĆE S KOKEZOM: Selektora Srbije nema ni u najavi

Fudbal -

Ako je predsednik Fudbalskog saveza Srbije oterao Slavoljuba Muslina uprkos direktnom plasmanu reprezentacije na Mundijal, nije ni čudo što su ga odbili Dragan Stojković Piksi i Veljko Paunović

Dragan Stojković Piksi odjavio je Slavišu Kokezu, u selektorsku fotelju neće ni Veljko Paunović, pa se postavlja pitanje hoće li Slavoljub Muslin uopšte dobiti dostojnog naslednika.

Sudeći po ovome što rade čelnici Fudbalskog saveza Srbije - neće, jer sada je jasno kao dan da ne postoji nikakav plan kada je reč o odabiru selektora.

- Ako su smenili Muslina, trebalo je da dovedu boljeg trenera od njega... Reprezentacija je sada na turističkom putovanju sa v. d. trenerom, koji ih sigurno neće voditi u Rusiju. Mnogo je to autogolova - nedavna izjava generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića za Nedeljnik dovoljno odslikava stanje u Fudbalskom savezu Srbije.

foto: Kurir

Na Terazijama tako nastavljaju da lutaju, a rešenja nema ni u najavi. Potencijalni kandidati za novog selektora opet će se ređati kao na traci, a već je izvesno da nijedan neće biti dostojan smenjenog Slavoljuba Muslina.

- Bićemo jedina zemlja na svetu koja na žrebu grupa za Svetsko prvenstvo neće imati selektora reprezentacije - jasan je komentar navijača na tekst o Kokezi i Piksiju.

foto: Profimedia

Bilo kako bilo - jedno je sigurno. Niko neće s Kokezom! Što je i logično, jer ako se predsednik Fudbalskog saveza Srbije onako poneo prema Slavoljubu Muslinu, šta tek mogu da očekuju ostali.

Goran Anđelković - Foto: Dragan Kadić; Profimedia

Da se zna

MIHAJLOVIĆ I ANTIĆ NEPOŽELJNI U FSS

Zanimljivo je da među kandidatima za novog selektora nijednog trenutka nije bilo dvojice možda i najuspešnijih trenera u poslednje vreme - Radomira Antića i Siniše Mihajlovića. Obojica su proglašena nepoželjnim na Terazijama jer su tužili Fudbalski savez Srbije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda među 10 najboljih klubova u Evropi! Evo i zbog čega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track