AUDI DAROVAO ŠAMPIONA: Partizanovcima auto za svadbu!

Ludo i brzo

AUDI DAROVAO ŠAMPIONA: Partizanovcima auto za svadbu!

Fudbal -
Darko Brašanac i Živko Živković poručili da će s novim vozilima otići na venčanje, pošto se obojica žene predstojećeg vikenda

Fudbaleri Partizana, trener Zoran Milinković i klupski čelnici dobili su na korišćenje 15 novih automobila proizvođača „Audi“, jednog od sponzora kluba. Vrednost automobila iznosi oko 800.000 evra, a sva su crne boje.Darko Brašanac i Živko Živković otkrili su da će s novim limuzinama na svadbu, pošto će se obojica oženiti tokom vikenda.Pored njih dvojice, automobil „audi A3“ dobili su i Andrija Živković, Valerij Božinov, Abubakar Umaru i Fabrisio Dornelas, trener prvog tima Zoran Milinković i direktor omladinske škole Miodrag Mića Radović zadužili su „audi A4“, dok će luksuzne modele „audi A6“ voziti klupski čelnici.Mladi Andrija Živković uživao je isprobavajući „audi A3“, a o odlasku u Fenerbahče kaže:- Nikad nisam komentarisao ponude drugih klubova, pa ni sada neću govoriti o Fenerbahčeu. Ostajem u Partizanu do januara!

U „Audijevom“ salonu „Porše Beograd Ada“ ključeve automobila uručio je direktor ove kuće Slobodan Pešić:- „Audi“ je sponzor Bajerna, Reala, Barselone. Nadam se da će i prvotimci Partizana uživati u našim vozilima kao i fudbaleri velikih klubova. Želim svima lak put ka vrhu.Najbolji fudbaler Partizana ovog leta Darko Brašanac otkrio je kako će iskoristiti novi automobil:- Lepo mi ide ovih dana. Čeka me svadba, evo i novog vozila. Stigao mi je i poziv za reprezentaciju, sve je kako se samo poželeti može.

Broj 91STIGAO I STEVANOVIĆPartizan je juče promovisao i poslednje pojačanje ovog leta, pošto je trogodišnji ugovor potpisao povratnik iz Italije Alen Stevanović (24). Momak iz Bečmena, mesta pored Surčina, rođen u Švajcarskoj, zadužio je Partizanov dres s brojem 91. U Italiji je igrao za Inter, Torino, Palermo, Bari i Speciju.- Ljudima iz Partizana hvala na ukazanom poverenju, velika je čast obući crno-beli dres. Na meni je sada da to poverenje opravdam na terenu - rekao je Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track