IZNUDOM DO NOVCA: Policajka ucenjivala Džerarda!
Foto: Reuters

Kapiten Liverpula žrtva

IZNUDOM DO NOVCA: Policajka ucenjivala Džerarda!

Fudbal -
Kapiten "crvenih" se nije fizički umešao, ali njegovo društvo je ukrstilo pesnice sa grupom mladića sa kojom su se sporečkali u kafiću

LIVERPUL - Britanska policajka Helen Džons ucenjivala je kapitena Liverpula Stivena Džerarda, jer je imala snimak na kome se vidi da je slavni fudbaler navodno učestvovao u tuči.

Britanski mediji navode da je policajka želela da iskoristi situaciju i da iznudi novac kapitenu Liverpula. Britanski listovi ističu da je u tuči učestvovalo društvo kapitena Liverpula i grupa mladića, ali ne i Džerard.

Kapiten Liverpula je ispred kluba pokušao da smiri situaciju, a policajka je zahtevala da joj se plati novac kako bi ćutala i sakrila snimak koji je nastao prilikom incidenta nastao.

Poznati fudbaler je videvši da je žrtva ucene, pokrenuo naknadno sudski postupak protiv policajke koja se najpre branila rečima da uopšte nije bila u gradu kada je snimak tuče preuzet, a kada je laž razotkrivena pokušala je da se opravda da je želela da "kao prijatelj prijatelju" učini uslugu Džerardu i liši ga mogućih neprijatnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track