LUDILO: Fudbaleri Crvene zvezde zapalili Vajber
Foto: Saša Pavl

Vule, baci glavu u trnje

LUDILO: Fudbaleri Crvene zvezde zapalili Vajber

Fudbal -
VESELA DRUŽINA Za samo jedan dan zvezdaše je zapratilo više od 8.000 ljudi, Marko Petković blista u šalama na svoj račun i račun saigrača

Crvena zvezda dobila je svoj javni čet na Vajberu, a ako je suditi prema prvim porukama koje su razmenili igrači crveno-belih, celodnevna zabava je zagarantovana. Za samo jedan dan fudbalere najtrofejnijeg srpskog kluba zapratilo je više od 8.000 ljudi.Ulogu glavnog šaljivdžije preuzeo je Marko Petković, odskoro i reprezentativac Srbije. Nije zaostajao ni Vule Jovanović, zlatni srpski omladinac. Upravo je mladi štoper počeo sa pričom...

- Od kada je Rajko potpisao za Makabi, nema ga da se javi - pecnuo je Vule dojučerašnjeg saigrača.Dok se mladi golman nije priključio grupi, reč je imao Marko Petković. Osoba koji piše u ime Crvene zvezde obavestila je učesnike da će ih uskoro zapratiti 1000. član.

- Koja je nagrada za njega? - upitao je Petković, a od Zvezde je dobio odgovor da će ta osoba dobiti „druženje s Petkom“.Tu je mladi fudbaler pokazao da ume da se našali i na svoj račun.

- Ne kazna, nego nagrada - ispalio je foru Petko.

Potom je bek Zvezde primetio da je administrator počeo da deli zadatke kao da se nalaze na Farmi.Vukašin Jovanović je poželeo da se u grupu ubaci Zoran Rendulić. Umesto zahvalnosti zbog toga, mladi štoper je dobio packu.

- Vule, uzmi glavu i baci je u trnje - prvo je što je napisao Rendulić.Mlađi kolega po poziciji u timu ostao je razočaran.

- Ja tebi toplu dobrodošlicu, a ti meni trnje - odgovorio je Jovanović i potom su saigrači „razmenili srca“.Za kraj, ko bi drugi nego Petko.

- Ćao, Zoki, nažalost i ti si tu - poentirao je Marko Petković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track