MILIJAŠ TREĆI PUT U ZVEZDI: Poziv Grofa je prelomio!
Foto: Saša Pavlić

Opet kod kuće

MILIJAŠ TREĆI PUT U ZVEZDI: Poziv Grofa je prelomio!

Fudbal -

Bivši kapiten objašnjava da se u klub vratio zbog trenera Božovića i porodice, od koje više ne želi da se razdvaja

Nenad Milijaš (33) biće glavni adut Crvene zvezde u odbrani titule na proleće!Iskusni fudbaler otkrio je za Kurir da se na Marakanu vratio treći put najviše zahvaljujući pozivu trenera Miodraga Grofa Božovića, dok je s generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem za minut postigao dogovor o novom ugovoru.

Dobio što je tražio... Miodrag Božović
Dobio što je tražio... Miodrag Božović

Zvezda je moja kuća

- Meni je Crvena zvezda kao kuća! Kao u onoj našoj pesmi „Zvezda mi je sve“. Volim što sam se vratio. Dok sam igrao u Zvezdi, nikad nisam osećao pritisak. Za mene je to uvek bilo uživanje. Dokle god budem mogao, igraću. Da li će to biti do leta ili i posle, videćemo. Najbitnije je da uzmemo titulu - rekao je za Kurir Nenad Milijaš, a potom otkrio šta mu je trener Božović rekao u telefonskom razgovoru:- Pre nešto više od dve nedelje zazvonio mi je telefon. Sve se iznenada desilo. S druge strane žice bio je Grof. Rekao mi je da sam mu potreban za odbranu titule, zbog igre i mladih igrača u svlačionici. Video sam tada da je Grof čovek! Posle toga za mene više nije bilo dileme. Došao sam kući i rekao ženi da ostajem, da se ne vraćam u Kinu.Nenad Milijaš emotivno otkriva da mu je porodica na prvom mestu.- Više nisam želeo da se odvajam od moje Ksenije i sinova Lazara i Vasilija. Mnogo mi je bilo teško dok sam igrao u Kini i bio sam. Kad sam se vratio u Srbiju, shvatio sam da više ne mogu da vodim takav život.Isplatiće mu 200.000 evraNenad Milijaš bi do kraja sezone trebalo da igra „iz ljubavi“ za Crvenu zvezdu, ali će mu zato biti isplaćeno 200.000 evra duga.- Nikad novac nije mogao da presuđuje između mene i Crvene zvezde! Ima istine u tome što se priča. Izlazio sam Zvezdi dosta puta u susret. Postoji još neki određeni dug kluba prema meni, ali ne zaboravljam da je Crvena zvezda od mene napravila igrača i omogućila mi sve što imam - poručio je Nenad Milijaš.

Put na KiparKAD ĆE TAJ PETAKNenad Milijaš bi crveno-belima trebalo da se pridruži na Kipru u petak, a do tada radi individualno.- Jedva čekam taj petak, da stignu papiri iz Kine i da sve bude zvanično. U treningu sam, radim sam već dva meseca. Osećam da mi je potreban rad s ekipom, da upoznam nove momke, mada ima nekih koje već dobro poznajem - kazao je Milijaš.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track