MUNDIJALITO: Orlići svađaju Anu i Švajnija!
Foto: Profimed

Omladinci Srbije u fokusu

MUNDIJALITO: Orlići svađaju Anu i Švajnija!

Fudbal -
Ukoliko sutra ujutro (06.30) pobede selekciju SAD, mladi srpski fudbaleri u polufinalu će najverovatnije igrati s Nemačkom

Mladi fudbaleri Srbije spremni su za četvrtfinalni duel protiv Amerikanaca na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, koji je na programu u nedelju od 6.30 časova.Utakmica između Srbije i SAD biće odigrana na stadionu Nort Harbur u Oklandu, a pobednik će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Nemačke i Malija. U slučaju polufinalnog susreta Srbija - Nemačka, biće zanimljivo kako će navijati Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger.

- Teška utakmica protiv Mađarske je iza nas, a sad nas čeka još teža protiv Amerike. Na ovakvom takmičenju lakih protivnika nema, naročito kad su u pitanju direktne eliminacije. Dobro poznajemo Amerikance, znaju i oni nas, nema tu nikakvih tajni. Siguran sam da će moji momci još jednom pokazati kakvo lavovsko srce imaju - tvrdi selektor Veljko Paunović.Na utakmici između Srbije i Amerike sudiće Portugalac Artur Soareš Dijas s pomoćnicima.

Pozitivan duhKOLEKTIVNO ŠIŠANJE PRED AMEREPozitivna atmosfera i sjajni duh među izabranicima selektora Veljka Paunovića potvrđeni su još jednom, ovog puta kolektivnim šišanjem u hotelu „Kraun plaza“. Organizaciju ovog događaja je preuzeo domaćin Bojan Stanojević, a frizerka Bilja imala je pune ruke posla. Pošto je trebalo ošišati 21 glavu fudbalera, kao i pojedine članove stručnog štaba, napravljen je raspored, pa je šišanje podeljeno u dva dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track