STOJKE NA UDARU: Britanci ga napali da je namerno povredio protivnika, a navijači mu odali priznanje
Foto: Nottinghamforest.co.uk

STOJKE NA UDARU: Britanci ga napali da je namerno povredio protivnika, a navijači mu odali priznanje

Fudbal -

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković našao se na udaru britanskih medija nakon što je u susretu sa Kardifom nehotice povredio napadača protivničkog tima Rikija Lamberta.

Srpski reprezentativac je pred kraj prvog poluvremena, prilikom jedne od intervencija, naneo Rikiju Lambertu ozbiljnu posekotinu na kolenu zbog čega je posle utakmice reagovao i menadžer Kardifa Nil Vornok.

"Bilo je jezivo gledati sve to, neke momke sam morao da izbacim iz svlačionice da ne gledaju Lamberta. Sigurno bi se preplašili, što nam nikako nije trebalo u važnoj utakmici. Ne znam koliko može da traje pauza posle ovakve povrede. Kopačkom mu je prošao pravo kroz kožu, to je užas! Zabrinuti smo da li mu je pokidao ligamente" poručio je Vornok.

Kardif je u utakmici 14. kola engleskog Čempionšipa kao gost savladao Notingem Forest rezultatom 2:1 a Vladimir Stojković je upisao još jednu sjajnu partiju.

Sa druge strane Vladimir Stojković je u utorak dobio priznanje od navijača Notingema koji su ga ocenili kao najboljeg igrača u oktobru. Klub je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je Vladimir Stojković od strane navijača izabran za najboljeg fudbalera ovog tima, za mesec oktobar!

Zanimljiv je i način na koji u Notingemu dodeljuju ovo priznanje. Klub je izabrao jednog od navijača i pružili mu priliku da se upozna sa srpskim reprezentativcem kao i da mu zvanično uruči ovo priznanje. Dejvid Hobson bio je srećne ruke i sa sobom je poveo šestogodišnjeg unuka Nou, sa kojim se Stojković fotografisao za uspomenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track