UEFA ODLUČILA: Evo ko su Zvezdini mogući protivnici u kvalifikacijama za Ligu šampiona!
Foto: Filip Plavčić

Sreća nakolnjena crveno-belima

UEFA ODLUČILA: Evo ko su Zvezdini mogući protivnici u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Fudbal -

Crveno-beli su posle dugo vremena ponovo u žrebu za Ligu šampiona, a evo i ko su potencijalnih pet rivala u kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje.

UEFA je napravila grupe potencijalnih protivnika sa kojima može da ih spoji žreb u koji je predviđen da počne tačno u podne.

To su sledeće ekipe: Norkoping (Švedska), Krusajders (Severna Irska), Dandalk (Irska), Helsinki (Finska) i pobednik meča 3 iz prvog kola kvalifikacija.Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za LŠ su na programu 12. i 13. jula, a revanši nedelju dana kasnije.

Potencijalni rivali Vojvodine u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope biće: Širak (Jermenija), Lusitans (Andora), Birkirkara (Malta), Bokelj (Crna Gora) i Folgore (San Marino).

Protivnici Čukaričkog mogli bi da budu Zarija (Moldavija), Budućnost (Crna Gora), Santa Koloma (Andora), Evropa (Gibraltar) i Ordabaši (Kazahstan).

Prvi mečevi su na programu 30. juna, a revanši nedelju dana kasnije.Partizan će takmičenje u Ligi Evrope krenuti od drugog kola kvalifikacija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track