KVALIFIKACIJE ZA SP U KOŠARCI: Svi u Pionir, podržimo Srbiju!
Foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Danilović uoči mečeva sa Austrijom i Gruzijom

KVALIFIKACIJE ZA SP U KOŠARCI: Svi u Pionir, podržimo Srbiju!

Košarka -

Jović i Mačvan su sigurni, Birčević takođe. Spisak od 24 igrača uključivaće i one iz Evrolige. Još nema informacija ko će imati dozvolu

Košarkaši Srbije 24. i 27. novembra igraju kvalifikacione mečeve za Svetsko prvenstvo protiv Austrije i Gruzije, a predsednik Košarkapkog saveza Srbije Predrag Danilović je pozvao navijače da podrže „orlove“.

Takozvani prozori izazvali su nove sukobe na relaciji FIBA - Evroliga, pa igrači iz najkvalitetnijeg klupskog takmičenja neće biti dostupni selektoru.

- Moramo biti spremni za ovaj vid kvalifikacija i spremni smo. Reprezentacija zaslužuje podršku svih nas. Neka navijači popune Pionir - poručio je Danilović, a što se tiče spiska reprezentativaca, dodao je:

- Jović i Mačvan su sigurni, Birčević takođe. Spisak od 24 igrača uključivaće i one iz Evrolige. Još nema informacija ko će imati dozvolu.

foto: Dado Đilas

U prodaju je pušteno 5.900 kompleta karata za ova dva meča. Tribine koštaju 500 dinara, parter B i 4 po 800, plava i bela loža po 1.000. Počasna mesta u prvom redu do terena su 10.000, a u drugom 8.000.

Kurir / P. G.

Foto: Fonet Aleksandar Levajković, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto je meč u Londonu utakmica decenije za Zvezdu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track