MILOJEVIĆ: Nadam se pobedi i plasmanu u Jadransku ligu
Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov

Borba za regionalnu ligu

MILOJEVIĆ: Nadam se pobedi i plasmanu u Jadransku ligu

Košarka -

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ima veliku želju da se u predstojećoj utakmici Super lige revanšira Dinamiku za poraz u prvom delu prvenstva Srbije i na taj način izbori plasman u plej-of i u Jadransku ligu.

"U nedelju imamo priliku da rešimo pitanje plasmana u plej-of Super lige i igranja Jadranske lige naredne sezone. Protivnik je Dinamik koji nas je pobedio u Sremskoj Mitrovici i svakako imamo veliku želju da se revanširamo. Igrama su pokazali svoj kvalitet, pre dva kola ih je Partizan tamo dobio tek posle produžetka. Ako ponovimo agresivnu odbranu iz prethodnih utakmica, verujem da ćemo stići do pobede i cilja, igranja Jadranske lige i naredne sezone", rekao je Milojević.

Posle 11 odigranih utakmica u Super ligi, Mega Leks je sa skorom od šest pobeda i pet poraza na četvrtom mestu, dok Dinamik ima dve pobede manje.

"Predstoji nam izuzetno bitna utakmica protiv ekipe Dinamika na njihovom terenu. Pobedili su nas u prvoj utakmici i time su dokazali da su jedna od najboljih ekipa u KLS-u. Mi smo pokazali da smo u usponu forme i ako održimo taj nivo igre i u nedelju, možemo da se nadamo povoljnom rezultatu za nas i ispunjenju cilja, a to je plasman u ABA ligu", rekao je košarkaš Mege Djordje Simeunović.

Kako je navedeno na sajtu Mege, pod znakom su pitanja nastupi Vlatka Čančara i Marka Tejića.

Mega će sutra od 20.00 na Dorćolu gostovati Dinamiku u 12. kolu Super lige Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track