BOKSERKA SE VRATILA SA MEDALJOM: Novosađani joj prikupili novac, ona im uzvratila na najlepši način
Foto: Facebook

Bravo

BOKSERKA SE VRATILA SA MEDALJOM: Novosađani joj prikupili novac, ona im uzvratila na najlepši način

Ostali sportovi -

Mlada reprezentativka i bokserka kluba "F89" Anđela Branković iz Novog Sada, osvojila je bronzanu medalju na turniru koji je održan u Turskoj.

Anđeli i njenom treneru Dragani Zanini nedostajao je novac za put na takmičenje, te su sugrađani velikog srca prikupili novac koji je mladoj sportiskinji nedostajao. Anđela je kako je rekla Zanini dala sve od sebe.

- Zahvaljujući vašoj bezmaloj podršci, Anđa i ja nastavljamo put međunarodnih turnira. Za nedelju dana smo u Bugarskoj i cilj nam je da steknemo što više međunarodnog iskustva. Još jednom hvala vam svima što ste nam omogućili da imamo ovakvu važnu životnu lekciju u našoj bokserskoj riznici - kazala je Zanini.

Reprezentativki u boksu, Anđeli Branković, je nedelju dana pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Tursku, Bokserski savez Srbije odustao od uplate novca za put.

Bokserki klub "F 89" iz Novog Sada, učenici Gimnazije "Laza Kostić" i osvajačici brojnih medalja na domaćim i međunarodnim takmičenjima, nedostajalo je 150.000 dinara za odlazak u Tursku. Komlpetni troškovi za trenera i takmičarku su 250.000 dinara, a klub za koji Anđela trenira sakupio je 100.000, dok su ostatak za 48 sati donirali Novosađani.

Za nepuna dva dana pred odlazak na takmičenje mnogobrojni ljubitelji sporta su uplaćivali različite svote novca na račun kluba koji je u bokserskoj sali na novosadskom "Spensu", organizovao humanitarni i javni trening kom se takođe veliki broj ljudi odazvao tako da novca za put nije manjkalo.Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track