STIGAO JE UMOR: Ništa od finala, Jelena bez šansi protiv Halepove

WTA Sinsinati

STIGAO JE UMOR: Ništa od finala, Jelena bez šansi protiv Halepove

Tenis -
Rumunka je do šeste pobede u sedam međusobnih susreta sa Jankovićevom došla sa 6:1, 6:2, posle nešto više od jednog sata igre

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale turnira u Sinsinatiju, pošto je poražena od Rumunke Simone Halep u dva seta.Halepova je do šeste pobede u sedam međusobnih susreta sa Jankovićevom došla sa 6:1, 6:2, posle nešto više od jednog sata igre. Zahvaljujući tom trijumfu, Halepova će od ponedeljka biti druga teniserka sveta, a u finalu će se sastati sa Amerikankom Serenom Vilijams, koja je pobedila Elinu Svitolinu iz Ukrajine sa 6:4, 6:3.

Halep je bila bolje raspoložena, Jelena je tokom meča često nervozno komunicirala sa članovima svoje ekipe i nije koristila šanse, a već prvi gem okončan je brejkom. Na to je Jelena odmah odgovorila, što je zapravo bilo sve u prvom setu. Na kratko je Jankovićeva bljesnula u drugom setu, vratila je jedan brejk za 3:2, no ekspresno je izgubila servis i Rumunka je trasirala put ka sigurnom trijumfu i duelu sa Serenom, koji će se odigrati u nedelju od 21 sat po srednjeevropskom vremenu.

Prevelika je bila razlika u kvalitetu prvog i drugog servisa, Srpkinja nijednom nije napravila as, a meč je okončan posle 70 minuta igre, baš pri servisu Jankovićeve koja je prestala da pruža otpor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track