ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZA KURIR: Daj bože da proslavim s Noletom titulu u Parizu!
Foto: Pr

Svetska ekskluziva

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ ZA KURIR: Daj bože da proslavim s Noletom titulu u Parizu!

Tenis -
Švedski reprezentativac i fudbaler pariskih „svetaca“ veruje da srpski teniser može da osvoji Rolan Garos ove godine

Specijalni izveštač Milan Nastić, ParizNapadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih fudbalera na svetu, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir objašnjava zbog čega je jedan od najvernijih navijača prvog tenisera planete Novaka Đokovića.Zlatan se sa suprugom i drugarima nalazio u VIP loži Suzan Lenglen i pomno pratio duel između našeg tenisera i Žila Milera. Reporter Kurira uspeo je po završetku meča da mu priđe i nakratko porazgovara s njim.Zlatane, opet ste na Novakovom meču. Baš volite da ga gledate.- On je najbolji, bez dileme. Obožavam da gledam Noleta. Neverovatno s kakvom lakoćom igra tenis. Lepo je gledati ga na terenu.Da li verujete da bi ove godine mogao da podigne pehar na Rolan Garosu?- Daj bože! Svim srcem sam uz njega. Pratiću do kraja turnira, pa da se na kraju zajedno radujemo. Nikad nije bio bliži trofeju.Zlatan je na kraju imao i poruku za sve naše ljude, potvrdivši da nas veoma poštuje.- Pozdravi mi sve u Beogradu i Srbiji.Da ni Nole nije ravnodušan prema svom vernom navijaču pokazala je scena po završetku meča s Milerom, kad je naš teniser prvo otišao do Zlatana i izgrlio se s njim. Publika na Suzan Lenglenu ovacijama je pozdravila susret šampiona.Duel između Novaka Đokovića i Žila Milera pratio je i trener PSŽ Loran Blan.

Grabi ka prvoj tituli na Rolan Garosu... Novak Đoković
Grabi ka prvoj tituli na Rolan Garosu... Novak Đoković

Upornost se isplatiŠEF OBEZBEĐENJA: ULAZIŠ NA MOJU ODGOVORNOSTReporteru Kurira pošlo je za rukom da priđe Zlatanu Ibrahimoviću uprkos velikim merama obezbeđenja za ugledne goste. Posle 20-minutne rasprave sa šefom obezbeđenja, ubedili smo ga da na kraju popusti.- Imaš samo nekoliko sekundi, posle toga moraš da se vratiš. Meni stvaraš problem, ali puštam te na svoju odgovornost - poručio je šef obezbeđenja VIP lože.

Điha-điha, NoleSTEFAN UZJAHAO TATUPrvi reket sveta Novak Đoković objavio je fotografiju sa sinom Stefanom.- Prvi čas jahanja za mog mališu. Tata u ulozi konjića - napisao je Nole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track