I dalje izaziva pažnju i zgražavanje većeg dela domaće javnosti

STARLETA ORO: Dečko mi je normalan, ima firmu i porodicu!

Društvo

Autor:

Milica Živanović (22) iz Jagodine, sada već poznata kao Mimi Oro, otkrila da ju je njen muškarac osvojio izgledom, pa tek onda razmišljanjem i da su se „posle onako spojili“

starleta Milica Živanović Mimi, starleta Oro, emisija VIP 24, oro, dečko, porodi

Planiram da se malo više posvetim proučavanju ugroženih vrsta ptica kao što je oro

BEOGRAD - Sprema se za šou-biznis!
- Moj dečko je normalan, ima firmu. Ima porodicu. Osvojio me je svojim razmišljanjem. Prvo izgledom, pa onda razmišljanjem. Posle smo se onako spojili. Kod mene bez emocija nema seksa. Svojim najvećim talentom smatram, hm... aaa... pa, ne znam šta smatram. Moj najveći adut je, neću da kažem silikoni, hoću da kažem pamet - rekla je crnokosa starleta Milica Živanović Mimi (22) iz Jagodine dok se na snimanju emisije „VIP 24“ na televiziji Hepi mazila i uvijala u belom bikiniju po džakuziju.

Prija mi popularnost

Starleta je preko noći postala poznata samo zato što se na snimanju izlupetala i pokazala katastrofalno neznanje i opštu neinformisanost. Nadimak Mimi Oro dobila je jer je na pitanje koja je najveća ptica na svetu rekla „oro“. Nekoliko dana posle medijskih naslova i skoro milion pregleda njenog snimka starleta iz Jagodine otvorila je dušu za Hepi televiziju i rekla da joj prija popularnost i da je pokazala svima kako se postaje zvezda.

Oro je moj brend

- Sve je ispalo slatko i smešno. Još se navikavam na ovoliku medijsku pažnju, ali mogu da kažem - cilj je postignut! Postala sam poznata! I ja sam svima pokazala kako se to postaje. Porodici ne smetaju negativni komentari, oni me poznaju. Nisam očekivala da će „oro“ izazvati ovoliku pažnju, ali kad već jeste, prihvatiću to kao svoj brend. Planiram da se malo više posvetim proučavanju ugroženih vrsta ptica kao što je oro. Uskoro ću potražiti i neki turistički aranžman do Njujorka. Kip slobode mora da se vidi - kaže starleta za TV Hepi i dodaje da je, iako svi misle da je glupa, uspela da nasmeje ceo Balkan.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Starlete ne biraju sredstva, ali to ne znači ni da su ovi drugi sveci Zlatko Nikolić, kriminolog

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde