DA NIJE MALO PRETERAO? Ovo je vrtoglava suma koju Kijin dečko traži za ulazak u Zadrugu!
Foto: Printscreen

PRECENIO SE

DA NIJE MALO PRETERAO? Ovo je vrtoglava suma koju Kijin dečko traži za ulazak u Zadrugu!

Stars -

Otkada je Kristina Kockar ušla u “Zadrugu”, rijaliti je dobio novi zamajac, a o ljubavnom trouglu koji čine stjuardesa, njen muž Slobodan Radanović i Luna Đogani priča čitava Srbija.

Situacija bi, međutim, mogla da postane još zanimljivija kada bi u rijaliti ušao i Andrija Lazović, Kijin novi dečko, koji za to traži čak 100.000 evra, što je suma koju je Kija navodno već dobila.

Naime, Kija je i pre ulaska u “Zadrugu” toliko pominjana u ovom rijalitiju, da se činilo kao da je i sama učesnica. Baš u takvoj situaciji se trenutno nalazi i Lazović, pa nije ni čudo što su mu ponudili da uđe u rijaliti, što je on uslovio vrtoglavom sumom.

foto: Printscreen

"Andrija je veoma duhovit momak, koji je dospeo u žižu javnosti kao ljubavnik najpoznatije stjuardese u Srbiji. Produkcija rijalitija odlučila je da mu ponudi honorar od 5.000 evra nedeljno, što je on izričito odbio", kaže dobro obavešteni izvor i dodaje da Andrija nije isključio mogućnost da uđe u rijaliti, ali za mnogo veću sumu.

"Andrija lepo živi, ima tri lokala u Budvi i zna da bi posao trpeo ako bi ušao u „Zadrugu”, zato je tražio 100.000 evra", uverava izvor i tvrdi da nije slučajno što je Lazović pomenuo baš tu sumu.

"Kija je svoj honorar od 100.000 evra dobila unapred, pre nego što je ušla u „Zadrugu”. Neki kažu da je uzela neplaćeni odmor, a neki da je čak dobila i otkaz u avio-kompaniji u kojoj je radila. U svakom slučaju, ona je navikla dobro da zarađuje, a i rešila je da skupo naplati sve muke koje je preživela zbog Slobe. S druge strane, produkciji se njeno učešće već isplatilo, s obzirom na to da televizija u jednom danu može da zaradi ogroman novac od reklama.

Ipak, kako je u pitanju rekordan honorar, produkcija još razmišlja da li bi joj se isplatilo da isti iznos da još jednom učesniku", zaključio je izvor, dok je Lazović, kada smo ga pozvali da proverimo naša saznanja, rekao:

foto: Printscreen

"Nemam komentar".

Podsećamo, Andrija je nedavno otkrio u čemu je, po njegovom mišljenju, razlika između Kije i Lune.

"Kija i ja smo imali prijateljski odnos. Znao sam da ona ima stabilnu vezu sa Slobom. Sada bih već rekao da je ovo što mi imamo sudbinska priča, jer ni u jednom trenutku nije uticala da raskinem veridbu sa tadašnjom devojkom. Moja veza je već bila na izdisaju, a Kristina nikada nije imala uticaj na nju, pa tako ni na moju konačnu odluku. Ne može se reći da je Kija uradila isto što i Luna, jer sam veridbu raskinuo sam, a tek onda uplovio u vezu sa Kristinom. To nije isto", rekao je Lazović.”.

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVI PRIČAJU O NJENOM VRELOM TELU: Sofija Milošević ovako zateže svoju guzu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track