HAOS U LETNJEM KAMPU: Ana priznala NEBOJŠI PREVARU, A ON JOJ SASUO U LICE: Ti si devojko bez obraza! Njen odgovor šokirao je naciju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Happy

TROUGAO

HAOS U LETNJEM KAMPU: Ana priznala NEBOJŠI PREVARU, A ON JOJ SASUO U LICE: Ti si devojko bez obraza! Njen odgovor šokirao je naciju! (VIDEO)

Stars -

Nebojša Mileusnić, dečko Ane Tasić kojeg je ona prevarila sa cimerom Sašom Lampašem, ulazi u "Letnji kamp".

Voditeljka Zorica Dukić, želela je da se Nebojša izjasni o tome kako mu je bilo napolju dok je gledao svoju devojku sa drugim momkom.

"Bilo mi je jako teško, pio sam lekove za smirenje, loše sam se osećao", bio je jasan Nebojša.

Situacija u kampu počela je da se zahuktava, Nebojša Mileusnić poručio je Ani da su njeni gestovi bili katastrofalni, te da je on zbog toga javno osramoćen i prevaren.

foto: Printscreen/Youtube

"Ti si devojko bez obraza, ovo što si ti uradila niko ne podržava, ti nemaš ni srca ni duše", bio je jasan Nebojša. Anu izgleda ove reči nisu poremetile, te je nastavila da brani svoj stav. Saša Lampaš, Ana Tasić i Nebojša Mileusnić su veći deo razgovarali o tome ko je u pravu, a ko je kriv za situaciju u kojoj su se našli.

"Ja sam odlučila da raskidam sa Nebojšom, to je moja konačna odluka", rekla je Tasićeva samouvereno.

Zorica Dukić je uspela da otkrije sve detalje o odnosu popularnih kampera, te je tako i Ana Tasić iskreno objasnila zbog čega ne želi više da bude sa Nebojšom.

"Meni treba neko ko je stabilan i ko može da izdržava i sebe i mene, ne treba mi neko ko to nije u mogućnosti da ispuni, to je glavni razlog zbog kojeg nismo zajedno", rekla je Ana. Kamperi su nakon ove izjave, ostali u šoku.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track