(VIDEO) BANE IMITACIJOM MERLINA ZAPALIO INTERNET: Mojićević do pobede!
Foto: Prva

Tvoje lice zvuči poznato

(VIDEO) BANE IMITACIJOM MERLINA ZAPALIO INTERNET: Mojićević do pobede!

Stars -
Željko Joksimović napisao je da je Mojićević spektakularan, dok je žiri u studiju Banetu preporučio da njegova karijera ne ostane samo na pevanju

Bane Mojićević je potpuno ostavio bez teksta članove žirija i publiku u studiju šoua Tvoje lice zvuči poznato, a glumica Danica Maksimović je čak ustala da mu se pokloni.

On je dobio zadatak da imitira jedan od najpoznatijih vokala Bosne i Hercegovine Dina Merlina. Specifičan po svom pevanju i nastupu naizgled se činilo da je Bane dobio težak zadatak. Ali scena je bila njegova. Sa maskom kojom je izuzetno podsećao na Merlina, skidanjem svakog njegovog pokreta, perfektnom glasovnom imitacijom pokazao je da je veoma talentovan i da je svaki zadatak za njega izazov koji pobeđuje. Žiri je bio fasciniran Banetom. "Ti stvarno nisi normalan, skinuo si ga fantastično. Neverovatno, fenomenalna imitacija. Svaki pokret, svaki glas, svaki šum, sve je bilo na svom mestu. Nemam reči, u nulu si ga skinuo."

Onda se Bane nadovezao na Đurov komentar i otkrio jednu tajnu: "Malopre u šminkernici mi kaže Đuro, zalepi donju usnu za zube i ne pomeraj je, to je taj rad. Zaslužan je zato mnogo za ovaj divan nastup večeras". Marija je rekla da je Bane opet pokazao da je ovaj šou pravo mesto za njega. „Hvala ti što sa nama deliš svoje divne talente. Vokalno fantastična transformacija, a umeđuvremenu smo otkrili da odlično igraš, plešeš, glumiš. Razmisli da ne ostane tvoja karijera samo na pevanju, već da se širiš u raznim pravcima", rekla je Marija.

Danica je takođe bila oduševljena. "Ja želim da se poklonim ovom mladom gospodinu. Bilo je zaista uzbuzdljivo i srećna sam što sam deo ove priče", rekla je Danica. I Ivan je za kraj samo potvrdio da je Bane odličan imitator što je pokazao više puta u ovom šou programu i dodao da mu je bilo fascinantno kako je svoj glas prilagodio načinu pevanja Dina Merlina.

Društvene mreže su gorele nakon Banetovog izvođenja. Muzičari, novinari, glumci, svi su pohvalili Mojićevića.

http://www.youtube.com/watch?v=9Cmja8XFmOc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track