BIZNISMEN SLAB NA PEVAČICE: Kaća zavela Goginog bivšeg?!
Foto: Damir Dervišagić I Kurir

Organizovao promociju za 200 ljudi

BIZNISMEN SLAB NA PEVAČICE: Kaća zavela Goginog bivšeg?!

Stars -
Zbog nje je organizovao veliku promociju na kojoj je bilo pozvano više od 200 ljudi. Sve je platio iz svog džepa i nije štedeo ni na čemu samo da bi fascinirao Kaću

Milan Čović, koji je bivši verenik Goge Sekulić, na sve načine pokušava da osvoji Katarinu Živković. Ovaj mladi biznismen iz Novog Sada organizovao je Kaći veliku promociju u svojoj kafani u Novom Sadu na kojoj je ugostio nekoliko stotina ljudi, a sve je platio iz svog džepa.

"Kaću i Milana je upoznao zajednički prijatelj i ona mu se odmah dopala. Svi koji ga poznaju znaju da je slab na pevačice. Bio je u vezi sa Gogom Sekilić pre nekoliko godina, a slao je ruže Ani Nikolić. Kaća mu se dopala jer je opuštena i neposredna", govori dobro obavešten izvor."Zbog nje je organizovao veliku promociju na kojoj je bilo pozvano više od 200 ljudi. Sve je platio iz svog džepa i nije štedeo ni na čemu samo da bi fascinirao Kaću, kojoj je prijalo njegovo udvaranje", završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Kaća je Milanu na promociji otpevala nekoliko pesama koje on najviše voli, a da među njima sevaju varnice bilo je jasno svima koji su se te večeri našli u kafani na promociji njene nove pesme.

Vrhunac večeri bio je kada je konobar izneo veliku tortu koja je Kaću oborila sa nogu. Upućeni tvrde da su se Katarina i Milan sve vreme gledali, te je pitanje trenutka kada će zaista uploviti u vezi.

Katarininoj promociji prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti koje su došle da podrže svoju koleginicu. Kako bismo proverili ove informacije kontaktirali smo sa Katarinom, ali je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna za komentar.

Posle fudbalera biznismen!

Kaća je pre dva meseca izašla iz kratke emotivne veze sa fudbalerom Anderlehta Aleksandrom Mitrovićem. Pevačica i fudbaler bili su u vezi svega nekoliko meseci. Očigledno Kaći nije “legao” fudbaler, pa je prešla na biznismena, budući da Milan Čović potiče iz bogate porodice i da je naslednik nekoliko velikih firmi u vojvođanskoj prestonici.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track