DUEL SEVE I CECE: Obračun u Vojvodini!
Foto: Saša Urošev

Bile udaljene 50 kilometara

DUEL SEVE I CECE: Obračun u Vojvodini!

Stars -
Ceca Ražnatović nastupila je u Zrenjaninu pred 50.000 ljudi, dok je Severina Vučković, koju su iz bekstejdža podržali Kojići, u Novom Bečeju okupila deset hiljada manje

Ceca Ražnatović i Severina Vučković pevale su u petak veče na samo pedeset kilometara razdaljine. Folk diva nastupila je na Danima piva u Zrenjaninu, dok je zvezda iz Hrvatske pevala na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju.Obe su svojim hitovima prodrmale Vojvođane. Ražnatovićeva je na Gradskom trgu okupila 50.000 ljudi, dok je na Sevin koncert došlo 10.000 manje.Inače, miljenica Gospojine potrudila se da, naročito muškom delu publike, priredi ugođaj za oči i uši, ali je i sa ženama ostvarila fantastičnu komunikaciju.- Di ste, luđaci moji? Puno vas volim. Ovo je dobra noć predosjećam - poručila je na početku Seve publici.Njen nastup sa interesovanjem je u bekstejdžu posmatrala i porodica Kojić, njen dečko Igor, njegov tata Keba i mama Olja. Dok je buduća snajka pevala, oni su slušali i uživali. Pred kraj koncerta, Seve je na scenu pozvala Kebu. Nemajući kud, folker se latio mikrofona, „dodao gas, gas“ i atmosferu doveo do usijanja zapevavši „Imao sam“.

Publika je gromoglasno skandirala „Kebo, Kebo“, ali im je on odgovorio sa „Seve, Seve“...S novinarima nakon koncerta Severina nije podelila utiske o nastupu, ali ni o narednim koracima na poslovnom i emotivnom planu, jer je po silasku s bine sela u automobil i s Kojićima otišla. Pre toga je kratko poručila:- Želim vam mnogo sreće i ljubavi. Nemojte me zaboraviti, vidimo se sledeće godine u isto vreme i na istom mestu.Za to vreme pedeset kilometara dalje Ceca je tresla Zrenjanin. Nizali su se njeni hitovi „Beograd“, „Hoću da budem luda“, a „Kukavica“ je mnoge devojke naterala da puste suze.

Čekao devojku iza scene... Igor Kojić
Čekao devojku iza scene... Igor Kojić

Ražnatovićeva je prezadovoljna koncertom, a svoje utiske podelila je na Tviteru:- Toliko sam srećna, letela bih do neba. Predivno veče u Zrenjaninu - napisala je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track