Džejms Bond će se snimati u Beogradu

Veliki filmski spektakl stiže u našu zemlju

Džejms Bond će se snimati u Beogradu

Stars -
Veći deo filma radiće se u Rimu, a deo će početkom naredne godine biti snimljen u našoj zemlji

Najnovije ostvarenje o tajnom agentu Džejmsu Bondu snimaće se u našoj zemlji. Producenti filma objavili su da snimanje kreće početkom sledeće godine, a glavna lokacija, pored Srbije, biće Rim. Na veliko platno se vraća najveći rival agenta 007 Ernst Stavro Blofeld, koga će tumačiti Kristofer Volc, dok će Danijel Krejg ponovo igrati Bonda.- Džejms Bond će početi sa snimanjem u januaru i februaru u Rimu, a neke od scena uključuju skok padobranom na most, čuveni Ponte Sisto, kao i kadrove potere u „fijatu 500“ kroz uske ulice Rima - kažu producenti.Među lokacijama za snimanje 24. filma o Bondu nalazi se i Srbija, mada nije tačno poznato kad će ekipa glumaca posetiti našu prestonicu. Najverovatnije će novi nastavak biti snimljen iz dva dela, jer Krejg ima ugovor za ovaj i još jedan film. Reditelj je opet Sem Mendes, a Bondova devojka Lea Sejdu.Lazar Ristovski doskoro je bio jedini srpski glumac koji je učestvovao u nekom filmu o tajnom agentu.- Nemam informaciju da ekipa dolazi u Srbiju - rekao je Ristovski za Kurir.U poslednje nastavku „Skyfall“ zapaženu epizodu odigrao je novosadski glumac Milorad Kapor, koji se raduje najavljenom dolasku velike produkcije u našu zemlju.

Kapor: Dobrodošli su i to bi bila izuzetna stvar za nas. Apelujem na državu da učini korekcije u poreskoj politici
Kapor: Dobrodošli su i to bi bila izuzetna stvar za nas. Apelujem na državu da učini korekcije u poreskoj politici

- Dok ekipa filma ne dođe u Srbiju, ne možemo biti sigurni, pa čak ni u to što piše Dejli mejl. U svakom slučaju su dobrodošli i to bi bila izuzetna stvar za nas. Apelujem na državu da učini korekcije u poreskoj politici prema potencijalnim stranim produkcijama jer to u svakom slučaju donosi finansijsku dobit našoj državi, kao i veće angažovanje naših glumaca i filmskih radnika. Nažalost, dosadašnja poreska politika je mnoge inostrane projekte odbila zbog loših uslova - kaže Kapor.On nosi lepe uspomene sa snimanja u Londonu.- To je čak i za velike strane produkcije teško dostižan nivo. Voleo bih da se svakom našem sugrađaninu desi takvo iskustvo u okviru svoje profesije - iskren je glumac.

Kurirov kastingKOJA SRPKINJA BI BILA IDEALNA BONDOVA DEVOJKA!Strane produkcije imaju običaj da za epizodne uloge angažuju glumce iz zemalja u kojima snimaju. Za jednu od Bondovih lepotica i družbenica Danijela Krejga sigurno mogu da konkurišu Nina Janković, Tamara Dragičević, Marija Karan i Katarina Radivojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track