IPAK ZNAJU OSMANIJA Ana Bekuta: Mrkonjić je zabranio Ćazimu da me muva!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica priznala

IPAK ZNAJU OSMANIJA Ana Bekuta: Mrkonjić je zabranio Ćazimu da me muva!

Stars -
Iako je Milutin tvrdio da se nije upoznao sa albanskim biznismenom, Bekuta otkriva da su se sreli kod Šabana Šaulića

Ana Bekuta odala je partnera Milutina Mrkonjića i otkrila da njih dvoje poznaju Ćazima Feliksa Osmanija.

Iako je bivši ministar tvrdio da albanskog biznismena nije upoznao i da ga zbog toga i nije vodio da pogleda kuću Slobodana Miloševića koju želi da kupi, o čemu je Kurir pisao, njegova draga tvrdi suprotno. Ona navodi da se Mrka čak i šalio sa Osmanijem na račun njegove ljubavi prema srpskim pevačicama.- Ćazima smo upoznali na slavi kod porodice Šaulić. Mrka mu je u šali rekao da mene ne muva kao druge pevačice. To je njegov način komunikacije - kaže Bekuta.

Pevačica se priseća druženja s Feliksom i navodi da Osmani voli srpske narodne pesme.- Te noći nije imao nekih posebnih muzičkih želja. Moguće da smo Mrka i ja otišli suviše rano - iskrena je Ana, koja negira da je njena veza s političarem u krizi.- Mrka i ja smo i dalje zajedno. Da budem iskrena, on se malo zasitio da me prati, a i ima dosta obaveza u parlamentu i nema mnogo vremena da dolazi na snimanja.

Bekuta za jesen sprema solistički koncert, kojim će proslaviti tri decenije rada.- Verujem da ću pre proslave 30 godina karijere objaviti singl. Jubilej ću proslaviti koncertom u Sava centru, sigurno neće biti Arena - kaže Ana.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track