VETO: Bekuta zbog Ćazima zabranila Mrkonjiću da ide na snimanje Granda
Foto: Kadic

Pevačica bivšem ministru uvela sankcije

VETO: Bekuta zbog Ćazima zabranila Mrkonjiću da ide na snimanje Granda

Stars -
Ana ne želi da Mrkonjić uživo prati njene emisije da ga novinari ne bi pitali o druženju sa Osmanijem

Ana Bekuta zabranila je svom partneru Milutinu Mrkonjiću da dolazi na snimanja emisije „Zvezda Granda“ zbog Ćazima Osmanija.Nakon što je albanski biznismen dva sata pravio društvo svom drugu Šabanu Šauliću na snimanju, gde se zatekao i Mrka, pevačica je, kako Kurir saznaje, naredila bivšem ministru da više ne dolazi. Razlog je navodno taj što novinari jedva čekaju da ga ispituju o druženju sa Osmanijem.- Dan pre nego što je Osmani bio na snimanju „Zvezda Granda“, Ana se iznervirala zbog Mrke. On je sve vreme ćaskao sa novinarima i ona se plašila da se nešto ne izleti pred njima.

Kako je sedela na mestu za žiri, nije mogla da ga opomene, ali mu je poslala nekoliko poruka u kojima je, navodno, između ostalog pisalo da se skloni od njih i da ide kući zato što ne želi da sutradan u novinama izađe nešto iz njihovog privatnog života.

Sutradan ju je Mrka samo dovezao na drugo snimanje, kome je prisustvovao i Ćazim. Kada ga je Ana ugledala, istog trenutka je Mrki poslala poruku da se ni slučajno ne vraća po nju - rekao je naš izvor i dodao da se od tada Mrka nijednom nije pojavio na snimanjima.Pozvali smo pevačicu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.S druge strane, Mrka nam se javio, ali je bio zbunjen u razgovoru, baš kao da poštuje Anine zabrane i ne otkriva novinarima ništa iz svog života.- Ne znam ništa o tome da mi brani zbog Ćazima. Jednostavno, sticajem okolnosti zbog posla nisam mogao da idem sa njom na poslednja snimanja - potvrdio je Mrkonjić da u poslednje vreme izostaje sa snimanja.(M. D.)

Zajedno na snimanju... Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Zajedno na snimanju... Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track