IZA KULISA PINKOVIH ZVEZDA: Suze i svađe dominirale scenom!

Emocije savladale žiri

IZA KULISA PINKOVIH ZVEZDA: Suze i svađe dominirale scenom!

Stars -
U pauzama između nastupa kandidata glavni akteri priče bili su stručni ocenjivači i voditelj Milan Kalinić

Muzički šou "Pinkove zvezde", uz koji je publika uživala skoro deset meseci, osim sjajnih takmičara, definitivno je obeležio i stručni žiri u sastavu Svetlana Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Bora Ðorđević i Miroslav Ilić.Oni su iz epizode u epizodu nastojali da izaberu najbolje kandidate, a iz najbolje namere često su se međusobno sukobljavali.Voditelj Milan Kalinić uvek je bio mirođija u svakoj čorbi, pa su neizostavne i scene u kojima će on neminovno ostati upamćen rame uz rame s članovima žirija i finalistima.

Hteo da joj izmami poljubacSVETLANA TUKLA MILANA CVEĆEMMilan Kalinić je od samog početka nastojao da osvoji Cecu, ali mu je to tokom celog serijala teško polazilo za rukom. Svakako najupečatljivija scena te vrste ostaće ona kad ju je, nakon neuspešne prosidbe jedne kandidatkinje, sa sve buketom crvenih ruža, pokušao poljubiti, zbog čega je pevačica tražila da reaguje obezbeđenje. Kad je shvatila da bi potrajalo ako bude čekala na pomoć, zgrabila je buket i sama ga izudarala cvećem.

Preplavile je emocijeCECA PLAKALA ZBOG PROSIDBENesvakidašnji trenutak u muzičkom programu ove vrste desilo se kad je jedan hrabar takmičar odlučio da svojoj devojci, koja se takođe takmičila, priredi iznenađenje za pamćenje, što je rasplakalo Cecu.Naime, Nemanja Semelkan želeo je samo da oduševi Dejanu Milosavljević pred svima tako što ju je zaprosio na sceni, ali članica žirija nije uspela da se iskontroliše pred kamera, već se usled tog emotivnog čina toliko raznežila da su joj suze same potekle niz lice.

Na zameniJOKSIMOVIĆ VS ĐORĐEVIĆŽeljko Joksimović je u nekoliko epizoda bio gostujući član žirija jer je kratko menjao Boru Ðorđevića, koji je zbog zdravstvenih problema morao da odsustvuje iz šoua. Na zameni se odlično snašao, pa je iz Čorbine stolice odlučivao koji takmičar prolazi dalje. Borinom povratku najviše se obradovao Miroslav Ilić, a frontmen grupe Riblja čorba nije ni slutio da je toliko nedostajao ekipi s kojom je mesecima sudio mladim muzičkim nadama.

Glumio ministraBORA KAO TASOVACBora Ðorđević se jednom prilikom pojavio na snimanju s naočarima i natapiranom kosom i u potpunosti iskopirao Ivana Tasovca, čime je zasmejao publiku i takmičare.- Jednom u prošlosti bio sam savetnik ministra za kulturu, a sada sam, evo, avanzovao - šalio se Bora tokom snimanja emisije.Svi prisutni su mu čestitali na odličnoj transformaciji.

Pokačile se i drugariceMARINA REKLA CECI DA MUČEČak i dve sjajne drugarice Marina Tucaković i Ceca uspele su da se potkače tokom takmičenja i ocenjivanja mladih pevača. Marina je jednom u raspravi koju je vodila s Miroslavom Ilićem nesvesno uvredila pevačicu tako što je opisivala da Ražnatovićeva „nešto muče“ dok komentariše.Cecu je to zabolelo, pa im je kulturno skrenula pažnju:- Izvini, zna se ko muče. Pazite kako se izražavate! - rekla je i stavila tačku na razgovor.

Fajtom osvojili publikuMIROSLAV I HARIS KAO U RINGUMiroslav Ilić i Haris Džinović neumorno su se prepucavali od početka do samog kraja serijala i tako čak postali miljenici publike. Od njih se prosto sve vreme očekivalo da jedan drugog iznova prozivaju i da budu što interesantniji.- Čuo sam neko hrskanje, pa hajde da vidim šta je, kontam da nije burek u pitanju - samo je jedna od prozivki koje je Haris upućivao Miroslavu zbog toga što je on sve vreme nešto grickao u svojoj fotelji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track