JEDVA SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM: Vendi peva za bakšiš, živi kao prosjak!
Foto: Zorana Jevtić

Radi za siću

JEDVA SASTAVLJA KRAJ S KRAJEM: Vendi peva za bakšiš, živi kao prosjak!

Stars -
Pevačicu angažuju da peva pod šatrama samo za siću i da bi je izvatali, zbog čega je zapala u finansijsku krizu, pa je i ćerku ispisala iz škole tenisa

Pevačica i učesnica rijalitija „Farma“ Vesna Vukelić Vendi poslednjih godinu dana u velikim je finansijskim problemima, pa je ćerku Nikoletu morala da ispiše iz škole tenisa čuvenog stručnjaka Nika Bolitijerija! Iako je za svoju mezimicu dala sve radeći i danju i noću, više nije mogla da plaća skupe treninge na Floridi, pa se Nikoleta vratila kući.- Vendi već dugo kuburi s novcem, a poslednjih godinu dana bukvalno jedva sastavlja kraj s krajem. Njen suprug Branimir skoro da ništa ne zarađuje kao fudbalski trener, pa je sav teret na njoj. Za njeno finansijsko stanje ne znaju čak ni njeni roditelji i sestra, toliko je ponosna da im nikad ne bi priznala da joj je teško - rekla nam je Vesnina poznanica.

Vratila se iz SAD zbog krize Vendina ćerka Nikoleta
Vratila se iz SAD zbog krize Vendina ćerka Nikoleta

Ona navodi da se ni njoj Vendi nikad nije žalila, ali je pre nekoliko meseci otvorila dušu i sve joj rekla:- Tada mi se prvi put požalila da nema para i da je Nikoletu ispisala iz škole tenisa. To joj je najteže palo, čak je i plakala. Rekla mi je da od nastupa ne može da zaradi ni za osnovne životne potrebe, jer u poslednje vreme uopšte ne dobija honorar kada peva po vašarima, svadbama i kafanama, nego radi samo za bakšiš. Kaže da je pijani gosti samo drpaju i hvataju celo veče, a od bakšiša jedva da dobije 50-100 evra. Pa toliko joj treba samo da naspe gorivo za auto, o ostalom da ne govorim! Ovaj rijaliti joj je baš dobro došao da malo zakrpi rupe - kaže naša sagovornica.Vesna na Farmi i dalje priča kako njena ćerka Nikoleta Banjac trenira tenis, ne pominje tešku životnu situaciju, ali ko se malo bolje zagleda u njeno lice, može primetiti da to više nije ona ista žena koju pamtimo iz prethodnih rijalitija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track