(VIDEO) KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Sudije mi cepaju robiju ko da sam kornjača sa Galapagosa!
Foto: Aleksandar Jovanović

Farma mu ispovedaonica

(VIDEO) KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Sudije mi cepaju robiju ko da sam kornjača sa Galapagosa!

Stars -
Nemam ja 300 godina pa dva života da provedem po zatvorima jer neko greši. Ali takva mi je karma, rekao je farmer osuđenik

Kristijan Golubović, koji je ušao u Farmu 6, ostalim farmerima pokušao je na samom početku da se opravda i promeni mišljenje o sebi kao kriminalcu.

"Šta su mi pričali o tebi, mislili su da imaš rogove na glavi, a ne da nemaš nego je sve na svoje mesto. To što sam Golubović me je dosta koštalo. To si ti predrasude, što je mene mnogo skupo koštalo", pričao je o sebi višestruki prestupnik.

"Dođeš kod sudije i ne pita, šta je ko je, odmah cepaj maksimalno kaznu. Ko da sam novina, ko da sam kornjača sa Galapagosa mi daju robiju. Nemam ja 300 godina, pa dva života da provedem po zatvorima jer neko greši. Ali takva mi je karma", sve što mu se dešava okrivio je farmer osuđenik svoju lošu karmu

Podsetimo, Golubović na odsluženje kazne za trgovinu drogom trebalo bi da se javi 2. oktobra. On je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog „dilovanja“ 100 grama heroina, a kako je u pritvoru proveo nešto manje od četiri godine, ostalo mu je da odsluži ostatak kazne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track