KURIR ZAVIRIO U SEVERININ APARTMAN: Lipu Dalmatinku čuvaće kao malo vode na dlanu!
Foto: Saša Urošev

Gospojinski dani

KURIR ZAVIRIO U SEVERININ APARTMAN: Lipu Dalmatinku čuvaće kao malo vode na dlanu!

Stars -
Osoblje jednog poznatog hotela u Novom Bečeju kaže da popularna pevačica nije zahtevna gošća i da se raduju što će j ponovo ugostiti

Sve je spremno za 10. jubilarnu Gospojinu, koja će od danas do nedelje, po proceni organizatora, u Novi Bečej dovesti više od 200.000 posetilaca.

Nigde, međutim, nije bilo štikle koju je prošli put ostavila u apartmanu, pa se očekuje da će Seve sad ostaviti deo odeće ili obuće:

"Severina nije zahtevna gošća. Vrlo je neposredna i komunikativna. Veoma se radujemo što će ponovo biti naša gošća. Čuvaćemo je kao malo vode na dlanu. Lepa je kao naša Tisa­ primećuje osoblje hotela".

Podrobnijim informacijama zasad ne raspolaže ni Nemanja Vasković, direktor TO Novi Bečej. Podsećajući da je Seve na Gospojini nastupala 2008. a potom 2011. godine kad je bila trudna, Vasković nam je rekao da Severina nije ispostavila nikavke specijalne zahteve:

Zeka zove Seve na kaficuZaista se radujem Severininom dolasku. Nadam se da će doći sa osobom koju najviše voli na ovom svetu, a to je njen sin. Tome se iskreno nadam jer je ovo, pre svega, divan porodični festival. Inače, u hotelu ću bioti Severinin komšija. Nadam se da ćemo otići zajedno na kaficu­", poručio je Ivan Zeljković.

Popularni Zeka milioner i ove godine je jedno od zaštitnih lica Gospojine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track