MILJANA SE IZGUBILA U BEOGRADU: Dođite po mene, ne znam gde sam
Foto: Printscreen

Napumpala usta

MILJANA SE IZGUBILA U BEOGRADU: Dođite po mene, ne znam gde sam

Stars -

Simpatična Nišlijka je dva dana pred povratak u „Parove“ provela u izolaciji u jednom beogradskom hotelu, ali joj je bilo dozvoljeno da ode kod frizera i kozmetičara

Učesnica „Parova“ Miljana Kulić u sredu uveče oko ponoći se vratila u vilu u Zemunu nakon pregovora s produkcijom rijalitija, o čemu je Kurir pisao.

Simpatična Nišlijka je dva dana pred povratak u „Parove“ provela u izolaciji u jednom beogradskom hotelu, ali joj je bilo dozvoljeno da ode kod frizera i kozmetičara. Baš na povratku sa tih tretmana Kulićevu smo sreli u Bulevaru kralja Aleksandra kako dezorijentisana ide tamo-vamo, prelazi s jedne strane ulice na drugu, pa opet nazad. Sve vreme je pokušavala nekog da dobije telefonom, ali taj neko joj se nije javljao dobrih 15 minuta. Kad je konačno dobila vezu, počela je da viče.- Dođite po mene odmah! Ne znam gde sam, čekaj da vidim šta piše... Bulevar kralja Aleksandra, kod neke sam kafane. Požurite, smrzla sam se - histerično je pričala Miljana, a onda je saslušala sagovornika i stala na mesto koje joj je rekao.

Paparaco... Miljana Kulić nije znala sama da se vrati u hotel
Paparaco... Miljana Kulić nije znala sama da se vrati u hotel

Za pet minuta taksi vozilo je došlo po nju i odvezlo je u hotel. Miljana Kulić se 15. februara vratila u „Parove“, a prilikom ulaska u vilu primetili smo njenu novu frizuru, ali i znatno punije usne. Izgleda da je Kulićeva tog dana, pored feniranja, ubrizgala i hijaluron u usta, kako bi do kraja parirala ostalim učesnicama rijalitija.LJ. S. - I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track