SUPRUGA VISOKOG FUNKCIONERA PRETI AJFONKI: Završiće u najlonskoj kesi!
Foto: Damir Dervišagić

Tople ljudske priče

SUPRUGA VISOKOG FUNKCIONERA PRETI AJFONKI: Završiće u najlonskoj kesi!

Stars -
Supruga visokog funkcionera rešila da prekine vezu njenog muža i ljubavnice, pa je počela da šalje preteće poruke

BEOGRAD - Starleta Tijana Ajfon, nakon što je obelodanjeno da je ona u ljubavnoj vezi sa visokim državnim funkcionerom, kako je Kurir prvi pisao, dobija pretnje od njegove supruge.

"Kada je procurela informacija da Tijana ima snimak na kojem ona i funkcioner na vlasti imaju seksualni odnos, mnogo se pričalo o tome ko bi to mogao da bude. Kako ništa ne može večno da se sakrije, saznalo se ko je gospodin koji se već neko vreme viđa sa znatno mlađom starletom. Naravno, saznala je i njegova supruga, koja se mnogo naljutila i razočarala u svog muža. Ona je pokušala da razgovara sa njim i nadala se da ipak nema vaze sa Tijanom Ajfonom i porno snimkom. On nije potvrdio tu informaciju, ali je nije ni demantovao. Tada je njegovoj ženi sve bilo jasno", ispričao je izvor za medije.Izvor dodaje da je njegova supruga rešila da prekine vezu njenog muža i ljubavnice, pa je počela da šalje preteće poruke.

"Tijana je dobijala poruke da bi joj bolje bilo da nigde ne pominje ime tog funkcionera, inače će da završi u najlonskoj kesi, kao i da je sramota da bude s nekim ko je stariji od nje. Starleta nije odgovarala na poruke, a žena državnog funkcionera nastavila je da piše. Napisala je Tijani da će na svako putovanje ići sa njim kako ne bi mogao da vodi bivšu učesnicu "Parova", da se neće odvajati od muža i da Maksimovićeva neće imati priliku da se vidi sa ljubavnikom", kazao je izvor da je starleta to odmah prijavila dragom, ali da joj je on rekao da ne sme da reaguje dok se situacija ne stiša.

"Tijana i pored poruka koje dobija od supruge državnog funkcionera neće odustati. Ona uživa u poklonima i putovanjiam koje joj on pruža i njoj ta žena ne smeta, ističe izvor za Alo."Mene ničije žene ne zanimaju, a pretnje koje dobijam me ne dotiču i na plašim se. Gospiđa neka raspravi sve sa svojim dragim. Trenutno uživam i ne bih više ništa i nikoga komentarisala", rekla je starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track