VANTELESNA: Marija Šerifović u Americi pravi bebu!
Foto: Damir Dervišagić

Pevačica želi da se ostvari u ulozi majke

VANTELESNA: Marija Šerifović u Americi pravi bebu!

Stars -
Evrovizijska pobednica planira da se u Los Anđelesu, gde trenutno boravi, podvrgne vantelesnoj oplodnji, i to posle 30. rođendana, koji će proslaviti 14. novembra

Marija Šerifović je pre tri meseca otišla iz Beograda u Ameriku s namerom da osvoji muzički svet, ali i da se, kako se spekuliše, podvrgne vantelesnoj oplodnji. Pevačica, koja je javno priznala da je naklonjena istom polu, često je isticala da će nakon tridesete posetiti banku sperme, a kako se njen jubilarni rođendan navršava 14. novembra, ona bi uskoro mogla da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.Želi decu Španca- Marija već tri meseca živi u Los Anđelesu, gde je stekla vizu P, koju dobijaju umetnici sa ozbiljnom reputacijom. Ona planira da poseti banku sperme kako bi putem veštačke oplodnje ostala u drugom stanju - priča za Kurir izvor blizak pop zvezdi.I evrovizijska pobednica je u jednom od svojih intervjua otkrila da će nakon tridesetog rođendana postati majka.- Nadam se da će se to desiti posle mog tridesetog rođendana. Kod mene se sve dešava planski, pa ni po pitanju potomstva neću napraviti izuzetak. Otići ću u banku sperme, izabrati dobrog oca, ako je moguće nekog Španca, intelektualca sa sklonošću za muziku. Želja mi je da dobijem malog Luku ili Maksimilijana. Kad se trudnoća desi tom metodom, često znaju da budu i dvojke, trojke, četvorke - rekla je Šerifovićeva.S druge strane, Marijina majka Verica Šerifović nedavno je gostovala u jednoj od „Grandovih“ emisija, gde je nagovestila da pevačica radi na nečemu velikom.Zbunjena Verica- Marija u Americi radi na nečemu o čemu će se dugo pričati - rekla je Verica, a kad smo je pozvali i postavili joj pitanje da li je njena ćerka u Americi radi potomstva, ona je na trenutak zastala, a zatim rekla da to neće komentarisati.Pozvali smo i Mariju, koja nije odgovarala.

Banka u VašingtonuSperma od 150 do 200 dolaraČuvena banka sperme nalazi se u Vašingtonu, a u ostalim gradovima postoje i organizacije koje se bave prikupljanjem sperme i njenom prodajom. Ona se prikuplja od dobrovoljnih davalaca, a potom se uskladišti i nudi na prodaju, po ceni od 150 do 200 dolara po „porciji“. Na internetu postoji i katalog iz kog se može poručiti semena tečnost osobe koja vam se svidi po opisanim karakteristikama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track