(VIDEO, FOTO) EMOTIVNA PRIČA O ALEKSANDRU ŽIVANOVIĆU: Verujemo u njega, idemo do kraja!
Foto: Printskrin/Youtube

Ponosni roditelji

(VIDEO, FOTO) EMOTIVNA PRIČA O ALEKSANDRU ŽIVANOVIĆU: Verujemo u njega, idemo do kraja!

Stars -
Moji roditelji jesu ponosni na mene i biće još ponosniji posle ovog takmičenja, govori pevač koji je zahvalan svojoj porodici na svoj podršci koju su mu pružili

Aleksandar Živanović koji trenutno učestvuje u takmičenju "Pinkove zvezde" i osvaja srca publike kao i žirija u specijalu Pinkovih zvezda predstavio je svoje najmilije koji o njemu imaju samo najlepše reči.

Oni veruju u njegov uspeh i ne sumnjaju u talenat koji je pokazao još od malih nogu. Aca se večeras predstavlja u petom krugu takmičenja i još jednom dokazuje da je odličan u poslu koji radi sa puno ljubavlju.

Živanović je veoma mlad otišao iz porodične kuće u Beograd kako bi napravio od svoje karijere nešto više, što njegovoj majci i danas teško pada.

"Bio je dosta odvojen od nas još kao mali. Dešava se često da nas je troje u kući a ja postavljam ručak za četvoro", govori njegova majka, a on dodaje da mu je u početku bilo mnogo teško da se odvoji od porodice jer su mnogo vezani, ali sreća je ta što nisu preterano daleko.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

"Veliko ulaganje i odricanje. On je morao da se odrekne svakog igranja, tu sam ga i ja malo stezao", govori Aleksandrov otac koji se i sam bavi muzikom 30 godina i dodaje:

"Uložio sam mnogo u njega i ne žalim! Ja sam iz velikog porodičnog doma izašao pod kiriju zbog ulaganja u sve"

"Otac i ja se mnogo svađamo oko muzike jer se i on bavi tim poslom. Ali ja sam išao napred, nisam samo čekao da moji nešto urade nego sam se i sam borio i celu priču povukao na sebe", govori Aleksandar koji je kako njegovi najdraži kažu, spreman da odmah posle takmičenja izda svoj studijski album.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Kada su devojke u pitanju, njegovi prijatelji kažu da ih ima dosta ali da on traži onu koja njemu odgovara.

"Aca nema devojku, ima mnogo koje mu se udvaraju. Ali mislim da on traži jednu onako normalnu devojku koja uopšte nije iz njegovog posla i koja nema dodira sa tim. Tako da devojke...", rekla je njegova drugarica kroz osmeh.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

"Moji roditelji jesu ponosni na mene i biće još ponosniji posle ovog takmičenja", siguran je Aca.

Šta još govore njegovi najdraži pogledajte u emotivnom video snimku:

http://www.youtube.com/watch?v=8FSruWWpOXY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track