ZMAJ NAKON POBEDE: Hoću malo zemlje i da ostanem u Srbiji!
Foto: Zorana Jevtić

Otvorio dušu

ZMAJ NAKON POBEDE: Hoću malo zemlje i da ostanem u Srbiji!

Stars -
Pobednik rijalitija Maldivi otkrio je kako se snalazi kroz život i koji su mu planovi za budućnost

Ilija Grahovac, došao je iz Šipova u rijaliti "Parovi" . U trećoj sezoni nije dogurao do prvog mesta, a pobedu mu je ispred nosa odneo Nenad Marinković Gastoz.

Odan televiziji Hepi koja je podigla spomenik njegovom pokojnom ocu, pomogla da se nadoknadi šteta ukradenih junadi, ušao je u Domaćinsku kuću, u kojoj je pokazao šta znači biti pravi domaćin.

"Kod kuće imam 200 goveda. Imanje o kojem brinem godinama", objašnjava Zmaj i dodaje:

"Na današnji dan, 6.septembra, vratio sam se iz vojske. Sada mi je 55 godina, pa izračunajte sa koliko sam bio spreman za pravi stočarski život. Sam sam se snalazio. Poteram nekoliko goveda ka moru, prodajem, kupujem. Tako sam počeo da zarađujem. Moja goveda su se borila i osvajala nagrade. "

Na skupovima, gde se sa svojim govedima pojavljivao Zmaj, građani su se utvrkivali da se slikaju sa njim i uvere ko je taj kralj stočara!

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Ja sam domaćin, imam imanje, svoju staru maju Boju, brata", kaže Zmaj od Šipova.

"Želim da pokažem ljudima šta je domaćin. Sam sam sticao i stvarao. I učio. Istoriju znam bolje od mnogih profesora. I pravo. Volim Srbiju. I želeo bih ovde da živim. Kad bih imao malo zemlje, ostao bih ovde i nastavio. mene znaju širom sveta. Mogu čistog srca da se pojavim u Beču, Sloveniji, Hrvatskoj. O Bosni da ne govorim. "

Tokom nedavnog emitovanja emisije „Ćirilica“, u kojoj je gostovao Vojislav Šešelj, Zmaj od Šipova pokazao je da odlično zna istoriju. Razgovarao je sa liderom radikala, a Milomira Marića molio da i on bude deo jedne takve emisije.

"Znaj je osvojio najviše glasova publike, najviše sms poruka stiglo je za njegovu pobedu i on je odneo prvo mesto", rekla je voditeljka Vladana Savović.

On se skinuo go, do pojasa, ostao je samo u boksericama, paradirajući po bini, pred fotografima i novinarima iz beogradskih redakcija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track