ZMAJ ZAMALO ZAPLAKAO: Izvinjavao se zbog loše prženih jaja
Foto: Printskrin

Udovoljavaju mu

ZMAJ ZAMALO ZAPLAKAO: Izvinjavao se zbog loše prženih jaja

Stars -
Jedan od ukućana napravio je novi rijaliti gde pokušava da pronađe ženu za sebe, ali je i potpuno promenio ponašanje od onog na koje smo navikli

Produkcija rijaliija "Parovi" odlučila je da obraduje Zmaja tako što će mu naći ženu. Veliki broj žena se prijavio iako se on tome nije nadao, ali Zmaj mnogo razmišlja jer njemu nije stalo samo do braka.

Naime, on nije od onih koji bi tek tako da se ožene i ispune formu. On želi da svi saznaju da je on domaćin, da je njegova kuća domaćinska i da u njoj treba da boravi prava - domaćica. Konačno, Zmaj više nije onaj stari, na kakvog smo navikli u rijalitiju "Parovi". Potpuno je smiren, ne galami, poštuje žene, razgovara sa njima domaćinski.Za oko mu je prva zapala Maja Barać (23), iz Batajnice, nju bi, kako kaže, oženio. Dugo joj se izvinjavao što je vikao na nju zbog loše prženih jaja i gotovo zaplakao.

"Izvini, molim te. Neću više da povisim ton. Voleo bih da te oženim. Lepa si, ja bih te pazio, a ti bi mi, kao majka Jugovića rodila devetoro dece. Meni je potrebna prava žena, da bude na mom imanju. Nije meni da se samo oženim. Mora da se radi. Stoka je to, poljoprivreda. Nije lako momcima na selu da nađu pravu ženu. Ja bih bio veran i vodio bih računa o kući. Ništa ti ne bi falilo. Svega bi imala."

Četiri zmajice, jer je Gordanu Slamarski izbacio iz svog rijalitija, uporno se bore za njegovu naklonost, neprestano ga iznenađujući lepim gestovima, rečima, ali i dugom pričom o Srbiji, istoriji, običajima... Ostale zmajice se mahom ljute na Zmaja što više pažnje posvećuje Maji, pa se polako otkriva rivalitet za njegovu naklonost.

Pravnica Slađana Bogić (36), iz Beograda pokušava da ga osvoji pozitivnim stavom i harizmom, podržavajući Ilinku Lazarov (57) koja prečesto pokušava da diskredituje Novosađanku Draganu Vasić, duhom najbližu Zmaju, jer se bavi seoskim turizmom.

"Moramo sedeti odmah do njega. Ne smemo dozvoliti da se one tu ubacuju.", govori Slađana Ilinki.

Ilinka je sad napala Draganu zbog nehigijene.

"Češljaš se iznad moje šolje, idi tamo. Neuredna si. Ne slušaš"

"Ko si ti da ja tebe slušam. Tvoju ljubomoru moraš sama da kontrolišeš.", brecnula se Dragana.

"Dragana, svi vide da ti lepo izgledaš, ali nije sve u tome", branila se Ilinka.

Slađana je dodala da se Dragana ponaša prostački.

Zmaj od Šipova mudro ćuti dok se žene svađaju, a onda posebno, sa svakom razgovara. Ukazuje im koliko ih poštuje i da se one moraju pokazati pred gledaocima kao prave srpske žene: pristojne, radne, odane, poštene...

"Morate poštovati kuću u kojoj ste. Vi ste žene i dame. I domaćice i ljubavnice. Na vama je kuća, ja sam tu da pomognem, kad su muški poslovi u pitanju. Zna se da je žena stub kuće.", objašnjavao im je Zmaj.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track