STERIJINO POZORJE: Čarobnjak u takmičarskom programu

Pop kultura

Autor:

Prestavu somborskog Narodno pozorište rađem je po tekstu Fedora Šilija u režiji Borisa Liješevića

sterijino pozorje foto beta

NOVI SAD - Na 58. Sterijinom pozorju u Novom Sadu danas će, u okviru selekcije nacionalne drame i pozorišta, somborsko Narodno pozorište izvesti predstavu "Čarobnjak", po tekstu Fedora Šilija u režiji Borisa Liješevića.

Počeće i programi jubilarnog 40. Pozorja mladih, na kojem će biti odigrane ispitne predstave studenata akademija dramskih umetnosti za osam visokoškolskih institucija iz naše zemlje i regiona.

U sklopu pratećeg festivalskog programa u Srpskom narodnom pozorištu biće izveden kabare Nebojše Dugalića i Borisa Pingovića "Da, to su bili dani" a u Studiju M je otvaranje interaktivne instalacije "Dnevna soba", koja sadrži izložbe "Samo svoja: Sonja Savić", "U sopstvenoj sobi: Katalin Ladik" i "Beogradski period: Marina Abramović" kao i koreografsku minijaturu "Prisutnost" Nejtan Kotam.

Na Okruglom stolu Sterijinog pozorja biće održana rasprava o predstavi "Gospođa ministarka", Branislava Nušića u režiji Olivera Frljića i izvođenju Satiričkog kazališta "Kerempuh" iz Zagreba.

http://www.youtube.com/watch?v=AfHoe9ERuH0
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

U ovo vreme zahteva se pažljiva vožnja jer je put klizaviji. Zato je bitno da vozač ima zimsku opremu Milan Vujanić profesor Saobraćajnog fakulteta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!