Senzacija

STVARNO HODA: Živa Barbi izgleda ovako

Stil

Autor:

Plava duga ravna kosa, tanak struk, bujne grudi i njena opsesija da izgleda kao najomiljenija igračka za devojčice

Valerija Lukjanova (21) je prava Barbika koja hoda. Ukrajinka je postala internet senzacija jer svojim izgledom podseća na pravu pravcatu plastičnu lutku. Plava duga ravna kosa, tanak struk, bujne grudi i njena opsesija da izgleda kao najomiljenija igračka za devojčice pretvorilo se u pravu internet senzaciju.

Valerija kaže da je zahvaljujući svom izgledu postala najpopularnija u Rusiji, dok mnogi ne odobravaju njen veštački izgled. Mnogi je smatraju i ružnom i smešnom.

Zahvaljujući plastičnim operacijama i debelim slojevima Valerija zaista izgleda kao Barbika. Međutim, mnogi su doveli u pitanje njenu verodostojnost.


"Težak je to posao, a oni to odbacuju kao da je nešto postignuto operacijama ili kompjuterskom obradom. Ne shvatam ih ozbiljno. Čak mi i laska! Takav je uspeh. Srećna sam jer njima izgledam nestvarno, to znači da radim dobar posao", izjavila je Valerija.

Na opšte iznenađenje Valerija se pojavila u editorijalu objavljenom u najnovijem izdanju V Magazine i na najbolji način skepticima zatvorila usta i potvrdila autentičnost svog "plastičnog" izgleda.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Jeste, dogodila se greška u grafici, ali ona ne utiče na ispravnost izvlačenja brojeva Aleksandar Vulović, direktor Državne lutrije Srbije
Prati Kurir na Facebooku!