Nasamario prodavca

Unovčio šatro 1.000 evra sa slikama golih žena?!

Planeta

Autor:

Novčanica je bila nalik na pravu novčanicu evra, ali se na njoj nije nalazila reč evro, već eros, kao i slike golih žena

dinar, evro, kurs,

PRAG - Jedan Čeh uspeo je da u radnji zameni za "prave" češke krune lažnu novčanicu od nepostojećih 1.000 evra na kojoj su bile prikazane gole žene u erotskim pozama.

Novčanica, kako navodi informativni portal "Idnes.cz", bila je nalik na pravu novčanicu evra, ali se na njoj nije nalazila reč evro, već "eros", kao i slike golih žena.

I pored toga što je ova novčanica daleko od pravog evra, posebno i zbog apoena koji ne postoji, u jednoj radnji koja prodaje namirnice u gradu Rumburk jedan prodavac je za tu novčanicu mušteriji isplatio 24.000 kruna. Tek kada je prodavac došao u banku on je otkrio prevaru.

Ono što je počelo kao šala, zatim se završilo hapšenjem zbog falsifikovanja novčanica. Naime, 47-godišnjem Čehu koji je "nasamario" prodavca preti zatvorska kazna do dve godine.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Poslednji komentar

  • Ilija  Mitrovic

    Ilija Mitrovic

    NIJE FALSIFIKATOR I NECE GA OSUDITI NIJEDAN SUDIJA. nemožete falsifikovati novcanicu koja ne postoji. ima li neko da razjasni kako izgleda nepostojeca novčanica. BANKA BI TREBALO DA MU ISPLATI HONORAR ZA DIZSJN I DRUGI ZA PROMOCIJU AKO PRIHVATI DA JE TO FALSIFIKAT. MOJE SKROMNO MISLJENJE JE DA JE TO O R I G I N A L.

    0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!