ZVEZDE GRANDA: Marko Stolić i Haris Skarep idu u top 14

ZVEZDE GRANDA: Marko Stolić i Haris Skarep idu u top 14

Stars -
Marko Stolić i Haris Skarep večeras su dobili najiše glasova

Marko Stolić i Haris Skarep večeras su dobili najiše glasova i prošli su u top 14.

Večeras je su se sedmorica momaka borilo u baražu - Marko Kostić, Dejan Čavić, Denis Ibrahimović, Nikola Bokun, Haris Skarep, Nemanja Maksimović i Marko Stolić.

Ni večeras nije bilo žirija, već je publika SMS glasovima odlučila ko će se iz baraža vratiti u takmičenje za Zvezdu Granda. Najviše glasova publike dobili su Marko Stolić koji je pevao "Ostaviću sve" i Haris Skarep koji je pevao "Tajno moja".

Pojedine koleginice već su uveliko podržale svoje favorite. Milica Pavlović je podržala svog velikog prijatelja Nikolu Bokuna.

Prošlonedeljna pobednica baraža Aleksandra Džidža Stojković sa svog Fejsbuk profila pozvala glasače da večeras podrže Harisa Skarepa i Marka Stolića.

Prošlogodišnja finalistkinja ovog takmičenja Nadica Ademov pružila je podršku Denisu Ibrahimoviću, a ovaj mladi pevač iz Niša ima podršku i Aleksandre Prijović u baražu.

Marina Stankić je ipak pozvala prijatelje na Fejsbuku da večeras glasaju za njenog prijatelja Nemanju Maksimovića. Sandra Stanulov večeras navija za Nokuna i za svog Nišliju Denisa.

Milena Novaković je još pre tri nedelje obezbedila sebi prolazak u top 14, a večeras će biti uz svog dečka Dejana Čavića, koji se kroz baraž bori da dođe do ovog uspeha.

http://www.youtube.com/watch?v=g_FT0wk7xog
http://www.youtube.com/watch?v=vBvgk7XMNJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track