Siniša Mali na prijemu građana u Komunalnoj policiji
Foto: Nemanja Pančić

Rešiti probleme

Siniša Mali na prijemu građana u Komunalnoj policiji

Beograd -
Mislim da je gradu potrebno od 1.300 do 1.500 komunalnih policajaca, kako bi se neki bavili gradskim prevozom, parkingom, aerodromom, ali i kako bi imali dovoljno kvalitetnog vremena da se posvete sebi, da se odmore, a tako budu i posvećeniji svom radu, rekao je graddonačelnik Beograda

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas prijemu građana u Komunalnoj policiji, gde je istakao da je važno da se u gradu uvede veći komunalni red, ali i da treba izaći u susret svim građanima koji imaju pitanja i primedbe na rešenja koja dobijaju. Kako je saopštila Gradska uprava, osim Malog, sa građanima je razgovarao i načelnik Komunalne policije Nikola Ristić, a sve sa ciljem da se građanima pomogne da reše probleme i da se saslušaju njihove primedbe.

Mali je istakao da je zadatak Komunalne policije da bude u službi građana, da vodi računa o komunalnom redu i miru i da je, u tom smislu, komunikacija sa građanima od izuzetne važnosti. "Redovno primamo građane u Skupštini grada, a moja želja je danas bila da po prvi put dođem na prijem u Komunalnoj policiji, koji se organizuje svakog radnog dana od 10 do 12 časova. Ideja je danas bila da zajedno sa načelnikom Komunalne policije čujemo primedbe građana i probleme sa kojima se svakodnevno susreću", rekao je Mali.

On je istakao i da je neophodno povećati broj komunalnih policajaca, na šta su, kako je saopšteno, i građani u današnjim razgovorima ukazivali. Veliki broj građana koji su danas bili u Komunalnoj policiji, dodao je, smatraju da nema dovoljno komunalnih policajaca i da ih ne viđaju na ulicama Beograda. "Mislim da je gradu potrebno od 1.300 do 1.500 komunalnih policajaca, kako bi se neki bavili gradskim prevozom, parkingom, aerodromom, ali i kako bi imali dovoljno kvalitetnog vremena da se posvete sebi, da se odmore, a tako budu i posvećeniji svom radu", zaključio je Mali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track