TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Dečak (15) propao kroz stakleni krov
Foto: Zorana Jevtić

Hitna pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Dečak (15) propao kroz stakleni krov

Beograd -
Dečak je teško povređen na Novom Beogradu kada je skakao po staklenom krovu. On je zadobio potres mozga, povredu glave, gubio je svest i imao mnogo posekotina po celom telu, pa je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar

BEOGRAD - U toku protekle noći dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest ljudi, a jutros još dve, u kojima je povređeno više od šest, dok je jedan dečak teško povređen zbog pada sa visine, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kod zgrade Vlade Srbije, u Nemanjinoj ulici, jutros su se sudarila dva tramvaja i tom prilikom je šest putnika lakše povređeno.

Još jedan udes dogodio se jutros na ulazu na Adu, ali još nema informacija o povređenima.

Dečak od 15 godina propao je kroz stakleni krov, po kome je skakao u i probio ga, u ulici Omladinskih brigada 138 u Novom Beogradu.

On je zadobio potres mozga, povredu glave, gubio je svest i imao mnogo posekotina po celom telu, pa je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

U sabraćajnoj nesreći u ulici Ismeta Mujezinovića povređena su dva musksarca, koji imaju povrede glave i kolena i prebačeni su u Urgentni centar, dok druga dvojica nisu imala vidljive povrede i odbili su transport u bolnicu.

Na uglu Hercegovačke i Prvomajske ulice u Zemunu, devojčici od 16 godina povređena je glava i levo stopalo, ali je bila svesna i prevezena je u Urgentni centar. U udesu na uglu Kneza Miloša i Nemanjine, intervenisale su dve lekarske ekipe.

Jedna je zbrinula vozača od 36 godina, koji je teško povređen sa višestrukim otvorenim i zatvorenim prelomima i bio je u šoku, pa je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar.

Druga ekipa se pobrinula za druge dve osobe od oko 30 godina, koji su imali povrede glave i ortopedske povrede, i prevezeni su u Urgentni centar neurohirurgu i na renimaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track