REVOLT Vojni i Policijski sindikat ljuti: Vlast da ne plaši narod blokadom gradova
Foto: Beta

Vlast se plaši najavljenih demonstracija

REVOLT Vojni i Policijski sindikat ljuti: Vlast da ne plaši narod blokadom gradova

Društvo -

Sve to rade tobož radi borbe protiv kriminala, a ministar Stefanović bi u tu borbu trebalo da krene od svog kabineta, ističu sindikalci u saopštenju

Vlast se plaši najavljenih demonstracija Vojnog i Policijskog sindikata sa ostalim udruženjima i sindikatima.

Ovo ističu u saopštenju predstavnici dva sindikata i dodaju:

- Paničan strah nenarodne vlasti izazvan je podrškom koju naši sindikati svakodnevno dobijaju od građana, pripadnika vojske i policije. I sada pokušavaju da nas zaplaše besmislenim blokadama naših gradova. Kao da nisu dovoljno blokirali narod Srbije svojom bahatošću, licemerstvom, saradnjom sa osvedočenim teroristima i rijaliti državom koju su od Srbije napravili. Ali eto, došlo je vreme da ih se narod Srbije više ne plaši! - naglašavaju u Vojnom i Policijskom sindikatu, osvrćući se na nedavnu blokadu Beograda i najave da će se slične vežbe ponavljati u gradovima Srbije.

foto: Dragan Kadić

U saopštenju kažu da je takav vid vežbi primeren poligonima i da su jedinstvene u svetu, te da se građani zastrašuju besmislenim i preskupim blokadama mostova, ulica, a sve tobože u borbi protiv kriminala.

- Ministar Nebojša Stefanović ne treba daleko da ide u toj borbi. Neka krene od svog kabineta. Čujemo da sada i u kući ima posla oko nekog šverca oružja. Posle neka ode u SNS. Tamo za inspektore ima posla u naredne dve godine da istragama utvrde koliko su para funkcioneri SNS ukrali za ovih pet godina i u kojoj su se meri obogatili na grbači osiromašenog naroda. Posle bi ministar mogao da krene u Leskovac, Vrnjačku Banju, Niš, Novi Sad i tako redom i da vidi kako se bogati partijska klika SNS zaštićena od zakona - zaključuju u saopštenju i na kraju poručuju: „Vidimo se na ulici“.

Kurir / E.K.

Foto: Beta, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Posle blokade Beograda u petak uveče most Gazela puštena u obe trake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track