NOVA MINISTARKA ZA BRIGU O PORODICI EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Đurđević Stamenkovski: Resor ću voditi kao majka dece i ĆERKA SRBIJE!
Foto: Kurir televizija

NOVA MINISTARKA ZA BRIGU O PORODICI EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Đurđević Stamenkovski: Resor ću voditi kao majka dece i ĆERKA SRBIJE!

Politika -

Predsednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski, koja će u novoj Vladi Srbiji voditi Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, za Kurir poručuje da kada otadžbina zove, poziv se ne odbija.

- To je moj prvi i osnovni rezon u prihvatanju poziva da vodim resor Vlade Republike Srbije za porodicu i demografiju. Naš narod se suočava sa izazovima demografskog očuvanja u budućnosti i odbrane porodičnih vrednosti. Zato planiram da pod mojim rukovodstvom resor za porodicu i demografiju pretvorim u pogon nacionalnog preporoda - istakla je Đurđević Stamenkovski.

Milica Đurdević Stamenkovski
foto: Kurir televizija

Najavljuje da su glavni ciljevi podizanje nataliteta, bezuslovna ljubav i podrška porodičnim vrednostima i moralna obnova društva.

- Resor ću pre svega voditi kao majka dece i kao ćerka Srbije. Oni koji govore da je moje imenovanje za ministra povratak u prošlost, nažalost ne razumeju duh vremena u kojem žive. Ovo je bitka za budućnost u kojoj moramo pobediti. Ljubav prema porodici, narodu i otadžbini, to su zaveti kojima ću služiti - naglasila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja