MINISTARSTVO PROSVETE OBJAVILO LISTU: Ovo su gradovi u kojima zbog snega nastava nije počela
Foto: Nemanja Pancic

Vanredni vremenski uslovi

MINISTARSTVO PROSVETE OBJAVILO LISTU: Ovo su gradovi u kojima zbog snega nastava nije počela

Društvo -

Zbog vanrednih vremenskih uslova, odlukom lokalnih vlasti, nastava u osnovnim i srednjim školama danas nije počela u opštinama Dimitrovgrad, Babušnica, Žabari, Mionica, Medveđa, Trgovište, Surdulica, Vladičin Han, Sjenice, Štrce, Gnjilane, Gora, Ivanjica i Gradu Novom Pazaru

Na osnovu odluke gradskih vlasti časovi u svim školama u Vranju skraćeni su na 30 minuta, ista situacija je i u opštini Kladovo.Takođe, 30 minuta traju časovi u svim školama u Priboju i u OŠ „Branko Radičević“ u Bujanovcu, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

JAGODINA: Nastava u svim školama, odziv đaka veći od 50 odsto

MEĆAVA NA PEŠTERU: U snežnoj blokadi 20 sela, u Barama deca ne mogu do škole

Zbog havarija na sistemu grejanja ili neprohodnosti puteva početak nastave je odložen u 20 škola i 28 izdvojenih odeljenja Školska uprava (ŠU) Zaječar tri škole i četiri izdvojena odeljenja (IO), ŠU Kruševac jedna škola, ŠU Beograd 4 škole, ŠU Valjevo jedna škola i 5 IO, ŠU Leskovac jedna škola i 5 IO, ŠU Užice 6 škola i 14 IO, ŠU Kragujevac 4 škole.

MINISTARSTVO PROSVETE: Nema produžetka raspusta, u sredu se kreće u školu!

U SJENICI I DALJE KRITIČNO: Sela zavejana, ŠKOLE NE RADE do 16. januara

U Kraljevu danas su u četiri škole časovi skraćeni na 35 minuta. Nakon normalizacije uslova za rad škole će u dogovoru sa školskim upravama pripremiti Akcione planove za nadoknadu časova, njavodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track