RASPISAN KONKURS: RTS traži generalnog direktora
Foto: Marina Lopičić

Rok za prijavu 30 dana

RASPISAN KONKURS: RTS traži generalnog direktora

Društvo -
Uslovi su državljanstvo Srbije, prebivalište na teritoriji Srbije, visoka stručna sprema i ugledni su stručnjaci iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa, kao i osobe sa najmanje deset godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima

BEOGRAD - Radio-televizija Srbije raspisala je danas konkurs za imenovanje generalnog direktora te javne medijske ustanove.

Konkurs je objavljen u Službenom glasniku, sajtu javnog servisa i jednom dnevnom listu. Rok za prijavljivanje kandidata je 30 dana od dana objavljivanja javnog konkursa, a Upravni odbor RTS će imenovati generalnog direktora u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs. Na konkurs se mogu prijaviti osobe koje imaju državljanstvo Srbije i prebivalište na teritoriji Srbije, koje imaju visoku stručnu spremu i ugledni su stručnjaci iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa, kao i osobe sa najmanje deset godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima. Mandat generalnog direktora je pet godina i jedno lice može biti imenovano za generalnog direktora najviše dva puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track