icon-closeicon-commentsicon-downicon-galleryicon-homeicon-nexticon-previcon-reacticon-searchicon-soc-fbicon-soc-gplusicon-soc-insicon-soc-mailicon-soc-rssicon-soc-twittericon-soc-vibericon-soc-wupicon-soc-yticon-totopicon_react

Najnovije vesti

Skupština rasipa naše pare

BAHATOST 2: Maja Gojković kupuje mobilne za 1.000.000 dinara!

Politika 29.11.2016. 23:16h

Parlament u vreme opšte štednje raspisao nabavku za pet tablet računara i 40 telefona, pride kupili i audio-video sistem od 1,26 miliona

U vreme opšte štednje Skupština Srbije, na čijem je čelu Maja Gojković, raspisala je nabavku za pet tablet računara i 40 mobilnih telefona, procenjene vrednosti čak 1.000.000 dinara, pa je pitanje šta bi sve kupovali da ne mora da se stegne kaiš.

Od pomenutih 40 mobilnih telefona, kako se navodi u specifikaciji, pet treba da budu „malo jači“ od ostalih 35 komada.

A zašto? Pa zato što se zaposleni u Skupštini odavno nisu ponovili. Bar se tako zaključuje iz odgovora iz ove institucije.
- Tablet računari koji se nabavljaju predviđeni su za potrebe delegacija koje idu na službena putovanja i biće zaduživani za ta putovanja. Skupština prethodne tri godine nije nabavljala mobilne telefone, te je ova nabavka sprovedena zbog sve veće potrebe za mobilnim komunikacijama, stalnom pristupu mejlu, kao i zbog potreba zamene neispravnih i zastarelih mobilnih telefona. Procenjena vrednost nabavke je 1.000.000 dinara - navodi se u odgovoru pres službe.

Inače, Skupština je sredinom novembra kupila audio-video sistem - opremu za 1.257.145 dinara (sa PDV).

K. B.

 

Pratite Kurir na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...