NOVA SRBIJA: Nije tačno da nas napušta većina odbora
Foto: Marina Lopičić

Demanti

NOVA SRBIJA: Nije tačno da nas napušta većina odbora

Politika -

BEOGRAD - Nova Srbija (NS) saopštila je da nije tačno da stranku napušta većina odbora i ocenila da neko pokušava da ruši NS.

"Skretanje pažnje na neregularnosti u radu pojedinih ministarstava i ukazivanje na probleme tumači se, evidentno, kao napad na Vladu Srbije. NS je do sada u više navrata preživela pokušaje rušenja, pa smo sigurni da ćemo i ovaj put izaći kao pobednici", navodi se u saopštenju NS.

"Većina ljudi na koje se mediji pozivaju odavno nije u NS i ne predstavljaju naše gradske i opštinske organizacije. Za pojedine odbore se treći put javlja da su prešli u redove SNS.

Foto: FoNet
Foto: FoNet

Primer toga je i Gradski odbor u Požarevcu, koji je raspušten, a predsednik Dejan Krstić isključen iz stranke. To je predstavljeno kao najnovija vest", naveo je predsednik Izvršnog odbora NS Zoran Adžić.

U saopštenju se dodaje da NS ima 143 gradska i opštinska odbora koji su jedinstveni i rade u skladu sa Statutom i programom stranke. "Svi stojimo iza reči i postupaka našeg predsednika" (Velimira Ilića), navodi se u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track