RADOSLAV MILOJIČIĆ O OTVORENOM PISMU ALEKSANDRA RODIĆA: Vučić opet pokazao da se igra sa ljudskim životima!
Foto: Nebojša Mandić

RADOSLAV MILOJIČIĆ O OTVORENOM PISMU ALEKSANDRA RODIĆA: Vučić opet pokazao da se igra sa ljudskim životima!

Politika -

Reagujući na otvoreno pismo koje je predsednik "Adrija medija grupe" Aleksandar Rodić, uputio Aleksandru Vučiću u kome mu poručuje da je vreme da Srbiji prizna da je očajnik i lažov, poslanik DS Radoslav Milojičić kaže da je Vučić opet pokazao da se igra sa ljudskim životima.

Rodić je u otvorenom pismu podsetio da je Vučić stavom prema ubijenim ženama i detetu u centrima za socijalni rad pokazao da je ljudski život za njega u Srbiji bezvredan.

- Da li ste mogli da očekujete nešto drugo od Vučića? Vučić je čist primer manipulatora i diktatora. Čovek je govorio gnusne laži, saopštavao pretnje saradnicima i protivnicima, još jednom pokazao da se igra sa ljudskim životima. Njemu nisu važni ljudi, njemu je važna kompletna obmana javnosti zahvaljujući kojoj vrši apsolutnu vlast. On je predsednik stranke koja ljudima preti da će im poseći noge motornom testerom! Da li verujete kakvi su to ljudi kada su spremni na takve užasne stvari. To su oni koji gase medije, maltretiraju i tuku političke protivnike, blate kroz svoje Gebelsovske medije, hapse svakoga ko drugačije govori i misli. E, sa takvima se može izaći na kraj samo narodnom pobunom na ulici, koja već počinje u fabrikama širom Srbije koliko god se trudili da je zaustave", rekao je Milojičić.

Podsetimo, gostujući na svom omiljenom stranačkom glasilu, televiziji Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pretio je neistomišljenicima, građanima i medijima koji ga ne podržavaju, iznosio je mnogobrojne laži, a o političkim protivnicima je govorio da su "idioti".

(Kurir.rs, Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja