ĐUSKA UZ NARODNJAKE: Đilas sa Jami proslavio Dan zaljubljenih
Foto: Paparaco Kurir

Opustio se bivši šef demokrata

ĐUSKA UZ NARODNJAKE: Đilas sa Jami proslavio Dan zaljubljenih

Politika -
Nekadašnji gradonačelnik Dan zaljubljenih proveo u kafani sa atraktivnom brinetom. Pevačica prilazila njihovom stolu i pevala im, ali se on nije hvatao za novčanik
1 / 2 Foto: Paparaco Kurir

BEOGRAD - Bivši šef demokrata Dragan Ðilas očito se vodi onom narodnom „udri brigu na veselje“ jer je „ulovljen“ kako usred brakorazvodne parnice na Dan zaljubljenih lumpuje u kafani s nepoznatom brinetom.Ðilas je cele večeri đuskao uz hitove narodne pevačice Jasne Milenković Jami, a ona mu je u jednom trenutku zapevala i na uvce, o čemu svedoče fotografije do kojih je Kurir došao.- Ðilas je došao u kafanu u 02.30 časova vidno raspoložen, bio je s društvom za stolom, a tik do njega sedela je mlađa, javnosti nepoznata brineta u uskoj crvenoj haljini. Odlično su se zabavljali, on je đuskao uz pesme i to nam je svima bilo neobično jer deluje kao krut čovek. Te večeri je Jami pevala u kafani, prišla je za njihov sto i otpevala mu deo pesme na uvce - kaže izvor našeg lista koji se te noći zatekao u kafani i dodaje:

Belo, oko mene sve je belo... Dragan Đilas u provodu
Belo, oko mene sve je belo... Dragan Đilas u provodu

Ne deli šuške- Iako je poznato da je Ðilas bogat čovek, on se nijednog trena nije uhvatio za novčanik da časti muziku ili pevačicu. Društvo se, dodaje naš izvor, odlično zabavilo i u kafani ostalo do duboko u noć. Jami u razgovoru za Kurir kaže da je Ðilas i ranije dolazio na njene nastupe.Porodični problemi-Mi smo nacija koja voli muziku i kafanu. Ðilas je tražio da mu pevam pesmu od Džeja „Da si moja devojčica“ - kaže Jami.Podsetimo, bivšem šefu DS u proteklom periodu nisu cvetale ruže ni na poslovnom ni na privatnom planu.Zbog problema sa suprugom u vezi s alimentacijom, Ðilas je došao u sukob s tastom Slobodanom Pelevićem kad ga je tokom žustre rasprave u stanu i udario, zbog čega je morala da interveniše policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track