GAŠIĆ RAZLJUTIO VUČIĆA: Ministar odbrane zamalo da ne ode u Brazil!
Foto: Zorana Jevtić, Beta Emil Vaš

Prećutao troškove

GAŠIĆ RAZLJUTIO VUČIĆA: Ministar odbrane zamalo da ne ode u Brazil!

Politika -
Vučić je u dokumentaciji video da država treba da plati karte i osiguranje, što ga je razljutilo, ali je ipak Gašiću odobrio put

BEOGRAD - Ministar odbrane Bratislav Gašić zamalo nije otišao na put u Brazil, jer premijeru Aleksandru Vučiću nije rekao da deo troškova puta snosi država.Premijer je na sednici Vlade pitao Gašića zbog čega ide u Brazil i ko snosi troškove, na šta mu je ministar odgovorio da putuje sa "Jugoimport - SDPR" i da sve troškove snosi organizator puta.

Međutim, Vučić je u dokumentaciji video da država treba da plati karte i osiguranje, što ga je razljutilo, ali je ipak Gašiću odobrio put, naveli su mediji.

- U Brazil idem zajedno sa SDPR zbog izvoza naoružanja i opreme naše vojne industrije, počev od municije, preko borbenog vozila "Lazar", haubica "Nore", do školskog aviona "laste".

Sve troškove plaća brazilska strana, a nikada do sada nisam uzeo dnevnice pa neću ni sad. Jedino što će biti plaćeno iz budžeta su karte za predstavnike namenske industrije koji putuju s nama - rekao je Gašić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track