POSLANIK SPS DOBIO UDVARAČA IZ EVROPE: Mrkonjića muvao gej ministar!
Foto: Damir Dervišagić

Ljubav

POSLANIK SPS DOBIO UDVARAČA IZ EVROPE: Mrkonjića muvao gej ministar!

Politika -
Prigrlio sam ga, ali nisam znao da je gej. Nisam se uvredio zbog njegovog udvaranja, kaže Mrka

BEOGRAD - Poslaniku SPS Milutinu Mrkonjiću se na službenoj večeri, koju je svojevremeno organizovao lider socijalista Ivica Dačić, udvarao ni manje ni više nego ministar jedne evropske zemlje, inače deklarisani homoseksualac, saznaje Kurir.Naime, kako otkriva naš izvor, Mrkonjić je ovo neobično iskustvo doživeo pred kraj druženja sa evrospkim kolegama.Suzdržan u početku"Atmosfera je bila opuštena posle zvaničnih dnevnih sastanaka. Strani ministar u početku je bio suzdržan, ali se prilično opustio kad je Dačić zapevao. Kako bi još više zabavio važnog gosta i poneo kao pravi domaćin, Mrka je po svom oprobanom receptu prigrlio ministra. Ali on je njegov zagrljaj protumačio kao da Mrkonjić preferira muški pol, te mu je vrlo brzo uputio i par komplimenata - narodski rečeno, startovao ga je. Mrka je sve stoički podneo i objasnio mu da na isti način grli i ostale političare. Do kraja večeri većina zvanica se šalila na Mrkin račun", otkriva detalje izvor Kurira.I sam Mrkonjić je u izjavi za Kurir potvrdio naša saznanja, uz dodatno objašnjenje da je političar sa zapada i dalje na veoma visokoj poziciji u institucijama Evropske unije."Tačno je. Jeste mi se udvarao. Prigrlio sam ga, ali tad nisam znao da je gej, što bi mladi rekli. Pa, to je za njih normalno, a iskreno, što se mene tiče, nemam ništa protiv. Objasnio sam mu da nisam gej i na kraju je sve ispalo super. Znate, mi socijalisti smo oduvek bili otvorenih shvatanja. Bilo je simpatično, a ovi moji su se posle malo sprdali na moj račun. Nisam im zamerio", ispovedio se Mrkonjić.

Kragna za Dačića
Kragna za Dačića

Medveđi zagrljaj sa Đilasom
Medveđi zagrljaj sa Đilasom

Neiskren s Tadićem
Neiskren s Tadićem

Očinski s Ružićem
Očinski s Ružićem

Sve je to šalaNa temu Mrkonjićevog udarača imala je šta da kaže i njegova izabranica pevačica Ana Bekuta."Znam za tu priču. Ali Mrka uvek okrene na šalu. Pa eto, dobiše socijalisti još jednu gej ikonu, tako da Branko Ružić sad ima društvo", odgovorila je Bekuta.

Već viđenoGRLIO IVICU, BORISA, TOMU...Poznato je da je vremešni socijalista tokom svoje političke karijere imao manir da grli gotovo sve političare na javnoj sceni Srbije. Tako su u Mrkinom zagrljaju završili lider Nove Srbije Velimir Ilić, predsednik Tomislav Nikolić, bivši šef države Boris Tadić, naravno i njegov stranački šef i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track